Σάββατο, 15 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Η Golden Cargo εξελίσσεται δυναμικά  και επενδύει σε νέες υπηρεσίες και τεχνολογίες
[Η Ναυτεμπορική]: Η Golden Cargo εξελίσσεται δυναμικά  και επενδύει σε νέες υπηρεσίες και τεχνολογίες

[Η Ναυτεμπορική]: Η Golden Cargo εξελίσσεται δυναμικά  και επενδύει σε νέες υπηρεσίες και τεχνολογίες

Δυναμικά εξελίσσεται και επενδύει σε νέες υπηρεσίες και τεχνολογίες μένοντας πιστή στο πλάνο ανάπτυξης που ανακοινώθηκε πριν από δύο χρόνια., η Golden Cargo, μέλος του Ομίλου Golden Union.

Στο πλαίσιο εσπερίδας που πραγματοποιήθηκε στις 09 Μαΐου στην κεντρική αίθουσα του ΕΒΕ Πειραιά, τα στελέχη της Golden Cargo είχαν την ευκαιρία απευθυνόμενα σε πελάτες, συνεργάτες και στελέχη της αγοράς να κάνουν μια αναδρομή στα πεπραγμένα των τελευταίων δύο ετών από την προηγούμενη εσπερίδα και να παρουσιάσουν το πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας για το προσεχές διάστημα και να ανακοινώσουν μία σειρά νέων στρατηγικών συνεργασιών και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Golden Cargo, Κωστής Αχλαδίτης ανοίγοντας την εσπερίδα ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας με τον μεγαλύτερο πλέον επιβατηγό όμιλο Attica Group, την συνεργασία με την Marine Traffic, αλλά και την Austrian Cards/inform Lykos, τη δυναμική είσοδο στον τομέα retail logistics με την στρατηγική συνεργασία με όμιλο εταιρειών Globalsat/Teleunicom, τη συμμετοχή της εταιρείας στον στρατηγικό σχεδιασμό της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa Cargo αλλά και τα νέα γραφεία που θα ανοίξει σε τέσσερα διεθνή ναυτιλιακά κέντρα η εταιρεία.

Αναλυτικότερα, η αναπτυξιακή πορεία της Golden Cargo είναι αλληλένδετη με τις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή εποχή. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε η συνεργασία με την Marine Traffic, αποτέλεσμα της οποίας είναι η αναβάθμιση της πλατφόρμας παρακολούθησης και διαχείρισης παραγγελιών που παρουσίασε η εταιρία πριν από 2 χρόνια. Με τη συνεργασία της Marine Traffic δίνεται πλέον η δυνατότητα ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο της εξέλιξης της παραγγελίας, εφαρμόζονται λειτουργίες ανίχνευσης αποστολών (track & trace), καθώς επίσης προσφέρεται η δυνατότητα παρακολούθησης της πορείας των εμπορευμάτων σε σχέση με την πραγματική θέση του πλοίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!