Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Γερμανία: Μέλη ένωσης διοργάνωσης ιπποτικών αγώνων τα θύματα από βαλλίστρες
[Η Ναυτεμπορική]: Γερμανία: Μέλη ένωσης διοργάνωσης ιπποτικών αγώνων τα θύματα από βαλλίστρες

[Η Ναυτεμπορική]: Γερμανία: Μέλη ένωσης διοργάνωσης ιπποτικών αγώνων τα θύματα από βαλλίστρες

Φωτογραφία αρχείου

Αποκρυφισμός, μεσαιωνικά όπλα και αναπαραστάσεις της εποχής. Αυτά ήταν τα ενδιαφέροντα των θυμάτων στη Γερμανία, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της υπόθεσης με τους θανάτους από βαλλίστρα στο ξενοδοχείο, η οποία κάνει τον γύρο του κόσμου.

Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί, οι δύο με βέλη στην καρδιά και ένας τρίτος με βέλος στον λαιμό.

Ο 53χρονος άνδρας, που βρέθηκε νεκρός με βέλη από βαλλίστρα στο κεφάλι και το σώμα, ονομάζεται Τόρστεν Β. και ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος μεσαιωνικών αντικειμένων στο Χάχενμπουργκ της Ρηνανίας-Παλατινάτου, όπου διετίθεντο μεσαιωνικά ξιφίδια και σπαθιά.

Είχε άσπρη γενειάδα και οργάνωνε βραδιές με ξιφομαχίες. Στο μπράτσο του είχε τατουάζ με σύμβολα των Αλχημιστών, του αποκρυφιστικού κινήματος που άνθησε στον Μεσαίωνα και υποστήριζε ότι κατέχει το μυστικό της μετατροπής των μετάλλων σε χρυσό. Όλα τα θύματα ήταν μέλη μίας ένωσης διοργάνωσης ιπποτικών αγώνων, αναφέρει η «Bild».

Οι έρευνες συνεχίζονται σε δύο χώρους, το ξενοδοχείο του Πασάου στην Βαυαρία, όπου βρέθηκαν τρία πτώματα που έφεραν βέλη από βαλλίστρα και στο Γκίφχορν της Κάτω Σαξονίας, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα ενός από τα θύματα και στο οποίο βρέθηκαν χθες δύο ακόμη πτώματα γυναικών.

Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της νεκροψίας στο Πασάου, τα τρία θύματα, ντυμένα στα μαύρα, με piercing στο σώμα, σκοτώθηκαν από βέλος που δέχθηκαν στην καρδιά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!