Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Γ. Γεραπετρίτης: Νέα σύγχρονη θεώρηση για το κράτος
[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Γεραπετρίτης: Νέα σύγχρονη θεώρηση για το κράτος

[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Γεραπετρίτης: Νέα σύγχρονη θεώρηση για το κράτος

«Βρίσκομαι εδώ όχι για να επιβάλω ή να διαμορφώσω δημόσιες πολιτικές, αλλά πάνω από όλα να ακούσω, και, στο πλαίσιο ενός διαβουλευτικού πνεύματος, να υιοθετήσω όλες εκείνες τις αναγκαίες τροποποιήσεις οι οποίες θα τεθούν» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, στην έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου για το επιτελικό κράτος, στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή. Για τον λόγο αυτόν, ο κ. Γεραπετρίτης ζήτησε από τα μέλη της επιτροπής να θέσουν υπόψη του όλα τα κείμενα των προτάσεών τους για τροποποιήσεις ή βελτιώσεις, διαβεβαιώνοντας ότι θα επιδείξει διαβουλευτική διάθεση για να παραχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

«Το νομοσχέδιο εισάγει νέα σύγχρονη θεώρηση για το κράτος και, για πρώτη φορά, σε ενιαίο κείμενο φέρνει κρίσιμες διατάξεις», είπε ο κ. Γεραπετρίτης, που ενημέρωσε τους βουλευτές, μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής, ότι την προσεχή Τετάρτη ολοκληρώνεται και ο κύκλος της διαβούλευσης που ξεκίνησε την προηγούμενη Πέμπτη.

Ο Γεραπετρίτης, πάντως, άκουσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να προβάλλουν ζωηρές ενστάσεις για το γεγονός ότι το νομοσχέδιο δε συνοδεύεται από την έκθεση δημόσιας διαβούλευσης, η οποία ρητά αναφέρεται στον Κανονισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ, δια του Χρήστου Σπίρτζη, έθεσε και ζήτημα για την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους την οποία χαρακτήρισε έκθεση με πολλές γκρίζες ζώνες και ελλιπέστατη ως προς τα οικονομικά αποτελέσματα των διατάξεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!