Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Βαθιά συντηρητική η κυβερνητική πολιτική
[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Βαθιά συντηρητική η κυβερνητική πολιτική

[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Βαθιά συντηρητική η κυβερνητική πολιτική

Για βαθιά συντηρητική κυβερνητική πολιτική με λίγο από λαϊκή δεξιά εκάνε λόγο η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας της, στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων.

Η κ. Γεννηματά ζήτησε καθαρές απαντήσεις και συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον πρωθυπουργό σε τρία κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη, το κοινωνικό κράτος και την αποκατάσταση των χαμένων εισοδημάτων. «Η Ελλάδα χρειάζεται συγκεκριμένο σχέδιο, ελληνικής ταυτότητας και ιδιοκτησίας, σχέδιο μέσα από το οποίο θα ανακτήσουμε αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και τελικά τη χαμένη κυριαρχία», τόνισε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Παράλληλα, η κ. Γεννηματά χαιρέτισε τις φοροελαφρύνσεις, που εξήγγειλε η κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντάς τες απαραίτητες. Ωστόσο, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έθεσε σειρά ερωτημάτων για το αναπτυξιακό σχέδιο της κυβέρνησης. «Εσείς έχετε στ’ αλήθεια καμιά πρόταση ενίσχυσης των δημοσίων επενδύσεων, των υποδομών, των εξαγωγικών επιχειρήσεων και της παραγωγής; Ή απλώς περιμένετε το θαύμα; Oι φόροι που μειώνετε να ειδοποιήσουν την ανάπτυξη να καταφθάσει;Πώς θα αποφύγετε κύριε Πρωθυπουργέ το φιάσκο του 2006, που και τότε η ΝΔ ελάττωσε την φορολογία των επιχειρήσεων και τους φόρους περιουσίας, αλλά ανάπτυξη δεν εμφανίστηκε;» διερωτήθηκε η κ. Γεννηματά.

Η κ. Γεννηματά επανέλαβε τη κριτική της για την έλλειψη δεσμεύσεων από την κυβέρνηση σχετικά με τη τύχη του Υπερταμείου Αποκρατικοποιήσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!