Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Μονόδρομος η εθνική συνεννόηση
[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Μονόδρομος η εθνική συνεννόηση

[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Μονόδρομος η εθνική συνεννόηση

Επίθεση εναντίον της κυβέρνησης αλλά και της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά. «Kαι οι δύο ονειρεύονταν ένα μικρό, βολικό Κίνημα Αλλαγής συμπλήρωμα τους, σε μία σχέση συναλλαγής. Είναι μακριά νυχτωμένοι – και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης», δήλωσε πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, σε συνέντευξή της στο «Πρώτο Θέμα».

«Οι 212.000 προοδευτικοί πολίτες το Νοέμβριο του 2017 μας έδωσαν μία εντολή. Να ενώσουμε και πάλι την δημοκρατική παράταξη και να λειτουργήσουμε ως εφαλτήριο για την οριστική έξοδο της Ελλάδας από την πολύπλευρη κρίση της τελευταίας δεκαετίας.

Δεν υπάρχει ούτε δεξιά στροφή, ούτε ίσες αποστάσεις. Πορευόμαστε αυτόνομα, με πυξίδα το “Σχέδιο Ελλάδα”, το προοδευτικό πρόγραμμά μας για έξοδο από την κρίση, για ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη. Εξάλλου ο κ. Τσίπρας που μιλάει για δήθεν δεξιά στροφή του Κινήματος Αλλαγής, ας κοιταχθεί στον καθρέπτη και θα αντικρύσει το δεξιό πρόσωπο της πολιτικής του.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει αυξήσει τις ανισότητες στην κοινωνία. Τα επιδόματα που μοιράζει λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές είναι στάχτη στα μάτια των φτωχοποιημένων Ελλήνων. Το έχω πει πολλές φορές. Παίρνει δέκα , επιστρέφει ένα. Σπρώχνει σε ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια τους φτωχούς και διαλύει τη μεσαία τάξη, χωρίς να θίγει τα πολύ μεγάλα εισοδήματα. Τι άλλο είναι η δεξιά πολιτική;

Ο κ. Τσίπρας στρώνει το χαλί για τις συντηρητικές πολιτικές του κ. Μητσοτάκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!