Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Υφεσιακές δυνάμεις ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.
[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Υφεσιακές δυνάμεις ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

[Η Ναυτεμπορική]: Φ. Γεννηματά: Υφεσιακές δυνάμεις ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.

Η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε «βέλη» και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι «ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. οι δύο όψεις του ίδιου κάλπικου νομίσματος» (φωτ. αρχείου).

«Υφεσιακές δυνάμεις» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, μιλώντας τη Δευτέρα στα Ιωάννινα. Όπως ανέφερε κ . Γεννηματά, «κάθε φορά που κυβερνούν παράγουν χρέη: 90-93, 2004-2009, 2015-2016».

«Ποια ελπίδα δίνει σήμερα η κυβέρνηση του ναι σε όλα;», διερωτήθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Καμία ελπίδα. Γι’ αυτό όσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο το καλύτερο για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες», πρόσθεσε, κατηγορώντας την κυβέρνηση για έλλειψη σχεδιασμού και επικοινωνιακά κόλπα. Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία της για το «κλείσιμο» της δεύτερης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.

Η κ. Γεννηματά εξαπέλυσε «βέλη» και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι «ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. οι δύο όψεις του ίδιου κάλπικου νομίσματος». Προσέθεσε ότι η Ν.Δ. «παραμένει μια βαθύτατα συντηρητική δύναμη που δεν μπορεί με την πολιτική που ευαγγελίζεται να προσφέρει τις μεταρρυθμιστικές λύσεις που έχει ανάγκη η σημερινή Ελλάδα» και της καταλόγισε ότι «υιοθετεί καθαρά διχαστική – λαϊκίστικη προσέγγιση στα θέμα της εξωτερικής πολιτικής».

Εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι η χώρα «χρειάζεται μια κοινωνική συμφωνία βασισμένη σε μια νέα σχέση κράτους – κοινωνίας – αγοράς, που θα παρέχει ισχυρά φορολογικά κίνητρα για επενδύσεις», οι οποίες, με τη σειρά τους, μπορούν να δημιουργήσουν δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!