Κυριακή, 30 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Γαλλία: Πού εστίασαν οι πέντε βασικοί υποψήφιοι
[Η Ναυτεμπορική]: Γαλλία: Πού εστίασαν οι πέντε βασικοί υποψήφιοι

[Η Ναυτεμπορική]: Γαλλία: Πού εστίασαν οι πέντε βασικοί υποψήφιοι

Μια πρώτη σφυγμομέτρηση του Ινστιτούτου ELABE δίνει τον κ. Μακρόν (2Α) να έχει υπερισχύσει με 29%, σε δεύτερη θέση τον Μελανσόν 20% (3Α), ακολουθεί ο Φιγιόν (1Α) με 19% η Λεπέν (2Δ) με 19% και ο Αμόν με 11%.

Η τηλεμαχία των πέντε υποψηφίων για την προεδρία της Γαλλίας, την οποία παρακολούθησαν γύρω στα 10 εκατομμύρια Γάλλων, διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες. Είχε στιγμές έξαρσης χάρη στη ρητορική δεινότητα του υποψηφίου της ριζοσπαστικής Αριστεράς Ζαν-Λουκ Μελανσόν, αλλά και στιγμές σύγκρουσης ιδιαίτερα ανάμεσα στη Μαρίν Λεπέν και τον Εμανουέλ Μακρόν.

Το «μπουρκίνι» σε σχέση με την κοσμικότητα του πολιτεύματος, η Ευρώπη, η εκπαίδευση ή οι όροι εργασίας ήταν μερικά από τα σημεία ρήξης.

Αντίθετα, κανείς δεν επωφελήθηκε για να επιτεθεί στον υποψήφιο της Κεντροδεξιάς Φρανσουά Φιγιόν για τις υποθέσεις του με τη δικαιοσύνη, παρά ένα σχετικό άνοιγμα που έγινε στην αρχή από τους δημοσιογράφους, με την παρατήρηση «για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένοι υποψήφιοι».

Μια πρώτη σφυγμομέτρηση του Ινστιτούτου ELABE που έγινε κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας δίνει τον κ. Μακρόν να έχει υπερισχύσει με 29%, σε δεύτερη θέση τον Μελανσόν 20%, ακολουθούν ο Φιγιόν και η Λεπέν με 19% και ο Αμόν με 11%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!