Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Φωτίστηκε ο Πύργος του Πειραιά
[Η Ναυτεμπορική]: Φωτίστηκε ο Πύργος του Πειραιά

[Η Ναυτεμπορική]: Φωτίστηκε ο Πύργος του Πειραιά

Την τιμητική του έχει ο Πειραιάς με τις «Ημέρες Θάλασσας», που διοργανώνει για πέμπτη συνεχή χρονιά ο δήμος σε συνεργασία με πολλούς φορείς και συλλόγους της πόλης.

Πρόκειται για έναν θεσμό που γιορτάζεται από τις 4 έως και τις 12 Μαΐου, με τους βασικούς άξονες των εκδηλώσεων να είναι ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η ναυτιλία, ο αθλητισμός και η ψυχαγωγία. Κάτοικοι, επιχειρήσεις, θεσμικοί φορείς της πόλης, αλλά και επισκέπτες περιμένουν με ενδιαφέρον κάθε χρόνο τις εκδηλώσεις για τις «Ημέρες Θάλασσας», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης και προσθέτει ότι το ΕΒΕΠ και φέτος, μέσα από τη συνεργασία και άλλων επιχειρηματικών φορέων, θα συνδιοργανώσει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα εκδηλώσεων, ημερίδων και εκθέσεων.

Πάντως, μία από τις φετινές πρωτοτυπίες είναι και η φωτιστική εγκατάσταση στον Πύργο του Πειραιά, η οποία θα μείνει καθ’ όλη τη διάρκεια των «Ημερών Θάλασσας» και θα φωτίζει τον πύργο εντυπωσιακά κάθε βράδυ. Ας ελπίσουμε ότι η φωτιστική εγκατάσταση θα διαλύσει το σκοτάδι γύρω από την ουσιαστική αξιοποίηση του πύργου…

Λ. Καρ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!