Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Folli Follie: Παράταση στην παράταση
[Η Ναυτεμπορική]: Folli Follie: Παράταση στην παράταση

[Η Ναυτεμπορική]: Folli Follie: Παράταση στην παράταση

Παράταση προθεσμίας μέχρι τις 24.4.2019 ζήτησε η Folli Follie από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήματα σχετικά με τον οικονομικό επανέλεγχο και την αναδιατύπωση των οικονομικών καταστάσεων 2017 που διενεργείται αυτό το διάστημα στην εταιρεία.

Ουσιαστικά η FF Group επιβεβαίωσε όσα γνωρίζαμε, δηλαδή: ουδέν νεώτερο από το μέτωπο των οικονομικών ελέγχων, λόγω αδυναμίας των μηχανισμών της εταιρείας να διευκολύνει το έργο των λογιστών παραχωρώντας όλα τα αναγκαία στοιχεία.

Ειδικότερα, η απάντηση της εταιρείας (15.4.2019) στο ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (12.4.2019), η οποία δημοσιοποιήθηκε χθες, αναφέρει ότι ο έλεγχος της PwC και η επικείμενη αναμόρφωση των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2017 βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Μάλιστα, όπως λέει, «παρά τον εξαιρετικά μεγάλο όγκο των ζητούμενων στοιχείων (πολλά εκ των οποίων αναφέρονται στο παρελθόν και μάλιστα σε μεγάλο βάθος χρόνου) και παρά τις ιδιαίτερες δυσχέρειες, λόγω της πολυπλοκότητας του ομίλου, της δομής του και της αποχώρησης στελεχών, η εταιρεία έχει μέχρι σήμερα παραδώσει τμήμα των ζητηθέντων στοιχείων».

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τη διοίκηση της Folli Follie είχε προγραμματιστεί συνάντηση με την PwC στις 22 Απριλίου τόσο για την ενημέρωση της Επιτροπής Ελέγχου, μετά τις πρόσφατες αντικαταστάσεις μελών της, όσο και για τη συνολική επισκόπηση της προόδου των εργασιών και την επικαιροποίηση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!