Τρίτη, 21 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 19 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι: Ενισχύει τις πωλήσεις και την παρουσία της στο εξωτερικό η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ
[Η Ναυτεμπορική]: Φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι: Ενισχύει τις πωλήσεις και την παρουσία της στο εξωτερικό η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

[Η Ναυτεμπορική]: Φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι: Ενισχύει τις πωλήσεις και την παρουσία της στο εξωτερικό η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ

Ενίσχυση των πωλήσεών της παρουσιάζει την τρέχουσα χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, λόγω των σημαντικών συνεργασιών της σε Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά ως αποτέλεσμα των αυξανόμενων μεγεθών των εξαγωγών της.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Nielsen Company MarketTrack, το φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι αναδεικνύεται πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις σε όγκο και αξία εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα, ανάμεσα στους επώνυμους παίκτες, με μερίδιο όγκου πωλήσεων σε λίτρα 22,8%, για το οκτάμηνο Ιανουάριου – Αυγούστου 2017.

Οι θετικές οικονομικές επιδόσεις αποδίδονται στη σταθερή εμπορική στρατηγική που ακολουθεί η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, καθώς και στην έντονη εξαγωγική της δραστηριότητα, η οποία «τρέχει» με αύξηση 40% με προοπτική περαιτέρω ενίσχυσης, μετά από τη συμμετοχή της εταιρείας στη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση τροφίμων και ποτών Anuga 2017, στην Κολωνία της Γερμανίας.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ παρουσίασε ενώπιον 165.000 επισκεπτών από 198 χώρες την εξαγωγική σειρά «φυσικό μεταλλικό νερό Ζαγόρι », με τις ξενόγλωσσες ετικέτες και το σύνολο των συσκευασιών της, συμμετέχοντας στην Anuga στοχευμένα στην κατηγορία «Drinks», ανάμεσα σε σημαντικές επώνυμες μάρκες.

Η συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση -η οποία φέτος συγκέντρωσε 7.400 εκθέτες από 107 χώρες- έδωσε τη δυνατότητα συναντήσεων με εκπροσώπους γερμανικών εισαγωγικών εταιρειών, αλυσίδων λιανικής, και με εμπορικούς επισκέπτες από άλλες χώρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!