Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Φιλιππίνες: Οι ψηφοφόροι στηρίζουν τον αιματηρό πόλεμο του Ντουτέρτε κατά των ναρκωτικών
[Η Ναυτεμπορική]: Φιλιππίνες: Οι ψηφοφόροι στηρίζουν τον αιματηρό πόλεμο του Ντουτέρτε κατά των ναρκωτικών

[Η Ναυτεμπορική]: Φιλιππίνες: Οι ψηφοφόροι στηρίζουν τον αιματηρό πόλεμο του Ντουτέρτε κατά των ναρκωτικών

Οι σύμμαχοι του προέδρου Ροντρίγκο Ντουτέρτε φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα στις ενδιάμεσες εκλογές που διεξήχθησαν χθες στις Φιλιππίνες.

Οι σύμμαχοι του προέδρου Ροντρίγκο Ντουτέρτε φαίνεται πως έχουν το προβάδισμα στις ενδιάμεσες εκλογές που διεξήχθησαν χθες στις Φιλιππίνες, σηματοδοτώντας την καθαρή έγκριση της πολιτικής του από τον λαό, γεγονός που του ανοίγει τον δρόμο να προχωρήσει στις επίμαχες πολιτικές του.

Ο αιματηρος πόλεμος κατά των ναρκωτικών που έχει κηρύξει ο Ντουτέρτε έχει προκαλέσει διεθνείς αντιδράσεις. Επιδοκιμάζεται ωστόσο από τους Φιλιππινέζους και έχει ανεβάσει τη δημοτικότητά του στα ύψη από όταν ανέλαβε την εξουσία, το 2016.

Με 94% των ψήφων καταμετρημένο την Τρίτη το πρωί, οι υποψήφιοι του Ντουτέρτε για τη Γερουσία εξασφαλίζουν εννέα από τις 12 διαθέσιμες έδρες στο σώμα, που έως σήμερα ήταν τείχος απέναντι σε ορισμένα από τα πιο αμφιλεγόμενα σχέδιά του.

Τα επίσημα αποτελέσματα από την εκλογική επιτροπή αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!