Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: FedHATTA: Οι επαγγελματίες του τουρισμού να ακολουθήσουν τις αλλαγές
[Η Ναυτεμπορική]: FedHATTA: Οι επαγγελματίες του τουρισμού να ακολουθήσουν τις αλλαγές

[Η Ναυτεμπορική]: FedHATTA: Οι επαγγελματίες του τουρισμού να ακολουθήσουν τις αλλαγές

Από το 1800, όταν χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά ο όρος «tourist» στην Αγγλία, και από το 1963, όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για να εξετάσει «τα διεθνή ταξίδια», μέχρι και σήμερα όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγαπούν να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, αναφέρει η FedHATTA με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Τουρισμού. Και καλεί τους επαγγελματίες του κλάδου να ακολουθήσουν τις εξελίξεις.

Πριν πολλά χρόνια, τα ταξίδια διακοπών ήταν «προνόμιο» των λίγων, σημειώνει η ομοσπονδία των ταξιδιωτικών γραφείων στην Ελλάδα, προσθέτοντας ωστόσο ότι σήμερα θεωρείται ανάγκη και επιλογή για όλους, αφού συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

«Οι επαγγελματίες του τουρισμού διεθνώς, καλούνται να ακολουθήσουν τις αλλαγές στις προτιμήσεις των διεθνών τουριστών, ανανεώνοντας τις παροχές και τις υπηρεσίες τους και αναβαθμίζοντας τις γνώσεις τους» επισημαίνει, ενώ συμπληρώνει ότι ο τουρισμός αποτελεί επίσης και ένα από τα βασικά καθήκοντα της Πολιτείας, καθώς και της Εκπαίδευσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!