Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ο φαρμακοποιός η πρώτη επιλογή όσων έχουν στοματικά προβλήματα και όχι ο γιατρός
[Η Ναυτεμπορική]: Ο φαρμακοποιός η πρώτη επιλογή όσων έχουν στοματικά προβλήματα και όχι ο γιατρός

[Η Ναυτεμπορική]: Ο φαρμακοποιός η πρώτη επιλογή όσων έχουν στοματικά προβλήματα και όχι ο γιατρός

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.058 άτομα εκ των οποίων το 61,6% ήταν γυναίκες και το 38,4% άνδρες με μέση ηλικία τα 45,9 έτη.

Στο φαρμακοποιό και όχι στον οδοντίατρο καταφεύγουν οι Έλληνες όταν έχουν προβλήματα υγιεινής του στόματός τους, σύμφωνα με νέα έρευνα της ΑΚΟΣ.

Η έρευνα καταρτίσθηκε από την ογκολόγο/ακτινοθεραπευτή Δρ. Δέσποινα Κατσώχη και την ομάδα της, με τη συνδρομή και υπό την επίβλεψη του Δρ. Πέτρου Βλασταράκου ( MD, MSc, PhD, IDO-HNS Eng. – Χειρουργού Ωτορινολαρυγγολόγου Διδάκτορα  Πανεπιστημίου Αθηνών για την ΑΚΟΣ, μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία στον πυρήνα της αποτελείται από επιστήμονες του χώρου της υγείας και πλαισιώνεται από εθελοντές, αποθεραπευμένους και απλούς πολίτες με στόχο να ενταθούν οι προσπάθειες όλων στη μάχη της πρόληψης.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.058 άτομα, εκ των οποίων το 61,6% ήταν γυναίκες και το 38,4% άνδρες με μέση ηλικία τα 45,9 έτη.

Το προφίλ των συμμετεχόντων είχε ως εξής: Το 60% ήταν έγγαμοι, το 40% είχαν παιδιά και το 80% ήταν κάτοικοι πόλεων. Επίσης, 1 στους 3 αθλείται ενώ, το 50% δεν κάπνιζαν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!