Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: To Facebook προσεγγίζει Netflix και Disney για μία νέα συσκευή TV chat
[Η Ναυτεμπορική]: To Facebook προσεγγίζει Netflix και Disney για μία νέα συσκευή TV chat

[Η Ναυτεμπορική]: To Facebook προσεγγίζει Netflix και Disney για μία νέα συσκευή TV chat

Σύμφωνα με πληροφορίες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το πρακτορείο Reuters, το Facebook κάνει κινήσεις προώθησης μίας νέας συσκευής που θα επιτρέπει τις βιντεοκλήσεις μέσα από μία τηλεόραση νέας γενιάς.

Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές μέχρι σήμερα από την τεχνολογική επιθεώρηση The Information κάνουν λόγο για σειρά επαφών που είχαν στελέχη του Facebook με εκπροσώπους του Netflix, της Disney και άλλων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο πεδίο του media streaming, όπως είναι η Hulu, η Amazon και το HBO, με σκοπό την προώθηση μίας νέας συσκευής που φέρεται να ετοιμάζει ο κολοσσός των κοινωνικών δικτύων.

Οι φήμες θέλουν το Facebook να έχει έτοιμη προς εμπορική διάθεση αυτό το φθινόπωρο μία νέα συσκευή που θα προσφέρει υπηρεσίες streaming, μαζί με ένα τηλεχειριστήριο και θα μπορεί να συνδέεται με μία τηλεόραση, θυμίζοντας εν μέρει το Apple TV. Μαζί με αυτό, η νέα συσκευή που ετοιμάζει το Facebook και της έχει δώσει την κωδική ονομασία Catalina, θα επιτρέπει και την τέλεση βιντεοσυνομιλιών με τη χρήση της τηλεόρασης ως οθόνης για να βλέπει κανείς τον συνομιλητή του.

Μέχρι σήμερα, οι εταιρείες streaming δεν έχουν σχολιάσει κάτι αναφορικά με τις επαφές που φέρονται να είχαν με το Facebook, ενώ ούτε το πλέον δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στον πλανήτη έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για τα άμεσα σχέδιά του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!