Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: To Facebook δίνει στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο επί των δεδομένων τους
[Η Ναυτεμπορική]: To Facebook δίνει στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο επί των δεδομένων τους

[Η Ναυτεμπορική]: To Facebook δίνει στους χρήστες μεγαλύτερο έλεγχο επί των δεδομένων τους

Το Facebook ανακοίνωσε την Τρίτη ότι προβαίνει σε αλλαγές στις πολιτικές/ κανόνες του για να έχουν οι χρήστες τη δυνατότητα να βλέπουν και να ελέγχουν τα δεδομένα που το κοινωνικό δίκτυο συλλέγει από τις συνήθειες browsing τους σε άλλες ιστοσελίδες και εφαρμογές.

Η εταιρεία ορίζει αυτά τα δεδομένα- για παράδειγμα, όταν μια ιστοσελίδα με ρούχα διαμοιράζεται πληροφορίες με το Facebook σχετικά με την browsing δραστηριότητα ενός χρήστη- ως «Off- Facebook Activity».

Σε σχετικό blogpost αναφέρονται τα εξής: «Σκεφτείτε πως μια ιστοσελίδα ρούχων θέλει να δείξει διαφημίσεις σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για ένα νέο στυλ παπουτσιών. Μπορούν να στείλουν πληροφορίες στο Facebook λέγοντας πως κάποιος σε μια συγκεκριμένη συσκευή κοιτούσε εκείνα τα παπούτσια. Εάν οι πληροφορίες της συσκευής αντιστοιχούν στον λογαριασμό κάποιου στο Facebook, μπορούμε να δείξουμε διαφημίσεις σχετικά με τα παπούτσια αυτά σε αυτό το άτομο…Με το Off-Facebook Activity μπορείτε να δείτε και να ελέγξετε τα δεδομένα που άλλες εφαρμογές και ιστοσελίδες μοιράζονται με το Facebook. Μπορείτε να δείτε μια περίληψη των πληροφοριών που άλλες εφαρμογές και ιστοσελίδες έχουν στείλει στο Facebook μέσω των online business εργαλείων μας, όπως το Facebook Pixel ή το Facebook Login, να αποσυνδέσετε αυτές τις πληροφορίες από τον λογαριασμό σας αν το θέλετε και να επιλέξετε να αποσυνδέσετε τις μελλοντικές off-Facebook δραστηριότητες από τον λογαριασμό σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!