Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
16 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: F.F.: Νέα προθεσμία για τους εμπλεκόμενους
[Η Ναυτεμπορική]: F.F.: Νέα προθεσμία για τους εμπλεκόμενους

[Η Ναυτεμπορική]: F.F.: Νέα προθεσμία για τους εμπλεκόμενους

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, 13 Νοεμβρίου, θα πρέπει να έχουν καταθέσει τις έγγραφες εξηγήσεις τους ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα τα δέκα πρώτα πρόσωπα που έχουν κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου, στο πλαίσιο της έρευνας για την πολύκροτη υπόθεση της Folli Follie.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια Κουτσολιούτσου (Δημήτρης, η σύζυγός του Κατερίνα και ο γιος τους Γιώργος Κουτσολιούτσος), καθώς και τα άλλα επτά πρόσωπα έλαβαν από τον εισαγγελέα, Ιωάννη Δραγάτση, νέα προθεσμία (με καταληκτική ημερομηνία την ερχόμενη Τρίτη), προκειμένου να ενημερωθούν επί της ογκωδέστατης δικογραφίας και να καταθέσουν -μέσω των δικηγόρων τους- υπομνήματα με τις εξηγήσεις και τη σχετική επιχειρηματολογία τους. Τα αδικήματα για τα οποία καλούνται, ως ύποπτοι, αφορούν «απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού» και «ξέπλυμα μαύρου χρήματος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεδομένου ότι αναμένεται να ακολουθήσουν νέες κλήσεις από τον εισαγγελέα σε «υπόπτους» σχετικά και με άλλα αδικήματα («χειραγώγηση της αγοράς» κ.λπ.), η οικογένεια Κουτσολιούτσου θα περιοριστεί, προς το παρόν, να απαντήσει στα τυπικά νομικά ζητήματα που τίθενται με τις εν λόγω κλήσεις και θα εισέλθει στην ουσία της υπόθεσης όταν θα έχει ολοκληρωθεί η έρευνα και θα έχει διαμορφωθεί συνολικά το σχετικό αποδεικτικό υλικό.

Σημειώνεται ότι γονείς και γιος επέλεξαν να εκπροσωπηθούν από διαφορετικούς δικηγόρους, γεγονός που πιθανότατα σημαίνει ότι θα διαχωρίσει ο καθένας τη θέση του, τον ρόλο του και τις ευθύνες του στην υπόθεση (άλλα θα υποστηρίξουν οι γονείς και άλλα ο γιος).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!