Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Τα έξυπνα ηχεία αναμένεται να ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα tablets
[Η Ναυτεμπορική]: Τα έξυπνα ηχεία αναμένεται να ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα tablets

[Η Ναυτεμπορική]: Τα έξυπνα ηχεία αναμένεται να ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα tablets

Σύμφωνα με τους αναλυτές, η αγορά ορίζει ένα νέο πεδίο ανταγωνισμού, που φέρνει τέλος εποχής για ένα από τα κυρίαρχα gadgets, τα tablets.
Το ZDNet αναφέρει ότι μέχρι τα τέλη του έτους αναμένεται να υπάρχουν εγκατεστημένα 208 εκατομμύρια έξυπνα ηχεία, όπως είναι το Amazon Echo και το Google Home, μεταξύ άλλων, αριθμός που δείχνει μία σαφέστατη άνοδο σε σχέση με τα 114 εκατομμύρια συσκευές που υπήρχαν εγκατεστημένες σε νοικοκυριά πέρυσι. Η αύξηση, σύμφωνα με τους αναλυτές είναι της τάξης του 82,4%, ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό νούμερο, όπως το βλέπει η εταιρεία έρευνας αγοράς Canalys.
Οι αναλυτές εκτιμούν ότι μέχρι το τέλος του επόμενου έτους τα smart speakers θα καταφέρουν να ξεπεράσουν σε αριθμό τα tablets, κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο ένα σημαντικό ορόσημο στον κόσμο της υψηλής τεχνολογίας. Εκτός από το αυξανόμενο εμπορικό ενδιαφέρον για τα έξυπνα ηχεία, τα στοιχεία αυτά δείχνουν και μία σταδιακά αυξανόμενη αδιαφορία των καταναλωτών για τα tablets. Είναι άλλωστε, λογικό να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών συσκευές που μπορούν μέσω φωνητικών εντολών να χειριστούν τα φώτα, ή άλλες συσκευές του σπιτιού.
Την ίδια στιγμή, η αύξηση του μεγέθους της οθόνης των smartphones καθιστά περιττή τη χρήση ενός δεύτερου gadget με μεγαλύτερη οθόνη, όπως είναι το tablet.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!