Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Έξυπνα ακουστικά με την υπογραφή της Google
[Η Ναυτεμπορική]: Έξυπνα ακουστικά με την υπογραφή της Google

[Η Ναυτεμπορική]: Έξυπνα ακουστικά με την υπογραφή της Google

Τα Google Pixel Buds φέρνουν την ευκολία του Google Assistant απευθείας στα αυτιά σας, χωρίς να είναι ανάγκη να χρησιμοποιείτε καλώδια.

Τα Google Pixel Buds προσαρμόζονται εύκολα σε όλα τα αυτιά, ενώ η σχεδίασή τους επιτρέπει να μένουν σταθερά στη θέση τους, χωρίς να ανησυχεί ο κάτοχός τους μήπως τα χάσει ακόμα και εάν τα φορά για να ακούει μουσική κατά τη διάρκεια της έντονης γυμναστικής του προπόνησης. Ένα από τα βασικά στοιχεία του τεχνολογικού εξοπλισμού των Google Pixel Buds είναι το στοιχείο του Adaptive Sound, το οποίο υπόσχεται υψηλή ηχητική εμπειρία, αλλά και προσαρμογή του ήχου ανάλογα με τους εξωτερικούς θορύβους. Δεν είναι ανάγκη να δυναμώνει κανείς την ένταση της μουσικής όταν μετακινείται από το ήσυχο περιβάλλον του σπιτιού του προς την πολύβουη πόλη.

Παράλληλα, μπορούν να λειτουργήσουν ως hands free για το τηλέφωνο και πάλι προσαρμόζοντας αυτόματα την ένταση της κλήσης, ανάλογα με το εξωτερικό περιβάλλον. Στο εσωτερικό τους έχουν ένα επιταχυνσιόμετρο φωνής, το οποίο ανιχνεύει την ομιλία μέσω των δονήσεων της γνάθου, καθώς μιλάτε, έτσι ώστε να είναι εφικτό να σας ακούει ο συνομιλητής σας ακόμα και σε συνθήκες κλήσης με δυνατό άνεμο.

Υπάρχει άνετη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth με το smartphone, ακόμα και εάν αυτό είναι μακριά από τα ακουστικά, ενώ με ένα άγγιγμα σε οποιοδήποτε από τα δυο ακουστικά, μπορείτε να απαντήσετε σε μία κλήση ή να δώσετε την εντολή της αυξομείωσης του ήχου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!