Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Εξειδικευμένο συνέδριο για τις καλές πρακτικές στη μεταφόρτωση πετρελαίου από πλοίο σε πλοίο
[Η Ναυτεμπορική]: Εξειδικευμένο συνέδριο για τις καλές πρακτικές στη μεταφόρτωση πετρελαίου από πλοίο σε πλοίο

[Η Ναυτεμπορική]: Εξειδικευμένο συνέδριο για τις καλές πρακτικές στη μεταφόρτωση πετρελαίου από πλοίο σε πλοίο

Το Ναυτιλιακό Συνέδριο ΙFSTS 2019 sponsored by Tsakos Group ολοκληρώθηκε πρόσφατα με εξαιρετική επιτυχία, στην Αίγλη του Ζαππείου. Το Συνέδριο – που παρακολούθησαν περισσότερα από 150 ανώτερα στελέχη της διεθνούς και εγχώριας ναυτιλιακής αγοράς- πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία φορά υπό τη διοργάνωση της DYNAMARINe και την υποστήριξη του Ομίλου Τσάκου, ως δείγμα της αμοιβαίας και εξαιρετικής συνεργασίας των δυο εταιριών σε θέματα που σχετίζονται με τη μεταφόρτωση πετρελαίου από πλοίο σε πλοίο.

Ο ρόλος του ΙFSTS για τον ναυτιλιακό κλάδο

Σήμερα ο ρόλος του εν λόγω φόρουμ είναι πιο καταλυτικός από ποτέ. Οι εταιρείες που διαχειρίζονται tankers καλούν τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους του Κλάδου να ανταλλάξουν γόνιμες απόψεις σχετικά με τους κινδύνους και την ασφάλεια στις επιχειρήσεις STS. Η ασφάλεια άλλωστε, αποτελεί μείζονος σημασίας ζήτημα στις επιχειρήσεις αυτές, καθώς επηρεάζει, όχι μόνο την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, αλλά και την καλή φήμη των εμπλεκόμενων εταιρειών, όπως των ναυλωτών, των ιδιοκτητών, κ.α.

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα συμπεράσματα για την αγορά των STS

Τα πάνελ των ομιλητών του φόρουμ τίμησαν με την παρουσία τους καταξιωμένοι εκπρόσωποι από όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρουσίασαν τις διεθνείς εξελίξεις και τις βέλτιστες πρακτικές στη μεταφόρτωση πετρελαίου μεταξύ δεξαμενοπλοίων.

H «αυλαία» του Συνεδρίου άνοιξε με το πρώτο πάνελ το οποίο πραγματεύτηκε το ρυθμιστικό και νομοθετικό πλαίσιο της μεταφόρτωσης πετρελαίου από πλοίο σε πλοίο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!