Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Εξελίξεις στα καταστατικά όργανα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών από την αποχώρηση Γ.Αρώνη (Alpha Bank)
[Η Ναυτεμπορική]: Εξελίξεις στα καταστατικά όργανα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών από την αποχώρηση Γ.Αρώνη (Alpha Bank)

[Η Ναυτεμπορική]: Εξελίξεις στα καταστατικά όργανα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών από την αποχώρηση Γ.Αρώνη (Alpha Bank)

Αλλαγές στα καταστατικά όργανα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) δρομολογεί η αποχώρηση του Γεωργίου Αρώνη από τη θέση του ως Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Alpha Bank στο τέλος Ιανουαρίου.

Το θέμα δεν αποκλείεται να βρεθεί στην ατζέντα της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΕΤ που συνεδριάζει σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, αν και σύμφωνα με τον κανονισμό εάν κάποιο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής αποχωρήσει για οποιονδήποτε λόγο, το Διοικητικό Συμβούλιο στην πρώτη μετά την αποχώρησή του συνεδρίαση ορίζει νέο μέλος σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντος, για το υπόλοιπο της θητείας του.

Σημειώνεται ότι η Εκτελεστική Επιτροπή, της οποία πρόεδρος είναι σήμερα ο κ. Αρώνης, με αντιπρόεδρο τον Σταύρο Ιωάννου, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank απαρτίζεται από 5 μέλη, τους κ.κ. Βασίλειο Κουτεντάκη, Ανώτερο Γενικό Διευθυντής της Τράπεζας Πειραιώς, Δημήτριο Καποτόπουλο, Γενικό Διευθυντή Εταιρικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας, Ιωάννη Τσακιράκη, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Attica Bank, Κωνσταντίνα Ντεκελέ, Γενική Διευθύντρια Οργάνωσης & Τεχνολογίας Citibank Europe Plc. και Χαρούλα Απαλαγάκη, Γενική Γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Η Επιτροπή αποτελείται από πέντε έως επτά μέλη, τα οποία ορίζονται από το Διοικητικό Συμβούλιο μεταξύ των τακτικών μελών της Ένωσης και η θητεία των μελών είναι διετής, παρατείνεται δε αυτόματα μέχρι την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά τη συμπλήρωση της διετίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!