Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Ευρώπη: H χειρότερη επίδοση για τα εταιρικά κέρδη εδώ και πάνω από τρία χρόνια
[Η Ναυτεμπορική]: Ευρώπη: H χειρότερη επίδοση για τα εταιρικά κέρδη εδώ και πάνω από τρία χρόνια

[Η Ναυτεμπορική]: Ευρώπη: H χειρότερη επίδοση για τα εταιρικά κέρδη εδώ και πάνω από τρία χρόνια

Οι ευρωπαϊκές εταιρείες οδεύουν προς τη χειρότερη τριμηνιαία επίδοση εδώ και περισσότερα από τρία χρόνια στο μέτωπο των εταιρικών αποτελεσμάτων. H εξέλιξη έρχεται να εντείνει τους φόβους για την «υγεία» της ηπείρου.

Όπως προκύπτει από τις εκτιμήσεις της Refinitiv, η οποία βασίζεται σε αποτελέσματα, που έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα, αλλά και σε προβλέψεις για αυτά που θα ακολουθήσουν, η πτώση στα κέρδη θα είναι μεγαλύτερη των αρχικών υπολογισμών.

Συγκεκριμένα οι εταιρείες του Stoxx 600 αναμένεται να εμφανίσουν πτώση 8,4% στα κέρδη τρίτου τριμήνου, όταν οι ανάλογες εκτιμήσεις μόλις πριν από μία εβδομάδα έκαναν λόγο για απώλειες 5,3%. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πτώση από το δεύτερο τρίμηνο του 2016, εφόσον η εκτίμηση επιβεβαιωθεί.

Θα είναι δε το τρίτο διαδοχικό τρίμηνο πτώσης των κερδών, με τις μεταποιητικές βιομηχανίες να έχουν δεχθεί το ισχυρότερο πλήγμα από τον σινο-αμερικανικό πόλεμο και την αβεβαιότητα για το Brexit.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!