Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Ευρωπαϊκό συνέδριο διμερών γερμανικών επιμελητηρίων
[Η Ναυτεμπορική]: Ευρωπαϊκό συνέδριο διμερών γερμανικών επιμελητηρίων

[Η Ναυτεμπορική]: Ευρωπαϊκό συνέδριο διμερών γερμανικών επιμελητηρίων

Η ανανέωση δομών και η υιοθέτηση ανατρεπτικών μοντέλων στη διοίκηση αποτελούν όρους ανάπτυξης σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι ομιλητές κατά τη διάρκεια της ενότητας «επιχειρησιακά μοντέλα του αύριο», στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου των Διμερών Γερμανικών Επιμελητηρίων, με θέμα: «Το Όραμα της Ευρώπης», το οποίο πραγματοποιείται στην Αθήνα και ολοκληρώνει τις εργασίες του αύριο.

Ο Dr. Andreas Neus, Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος στο Ινστιτούτο Νυρεμβέργης για αποφάσεις της αγοράς, σε μια ζωντανή και διακρατική παρουσίαση με αναφορές στις αλλαγές που έχουν επέλθει στον τρόπο δράσης των εταιρειών λόγω της ανάπτυξης καινοτομιών τόνισε ότι «είναι πολύ σημαντικό οι επιχειρήσεις να ενσωματώνουν νέα διανοητικά μοντέλα στον τρόπο λειτουργίας τους, καθώς με την πάροδο των χρόνων ανακαλύψεις και καινοτομίες αλλάζουν τα δεδομένα».

«Δώστε, λοιπόν, χρόνο σε πειραματισμό», ανέφερε με νόημα και σημείωσε ότι τα Επιμελητήρια μπορούν να κάνουν πολλά σε διάφορα μέτωπα, όπως στη διασφάλιση ποιότητας και να διερευνήσουν τα νέα δεδομένα, καθώς διαθέτουν σημαντική δικτύωση.

Ο Thomas Andersen, Μέλος Δ.Σ. του Γερμανικού Συλλόγου Crowdsourcing, (Τεχνολόγος, Μέλος Επιτροπής InnoTech, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Βερολίνου) περιέγραψε τον καινοτόμο τρόπο δράσης της Επιτροπής InnoTech, δηλώνοντας ότι «κάθε 20 ώρες δημιουργείται μια νεοφυής επιχείρηση στην περιοχή μας. Η αξιοποίηση δικτύων, η διαμόρφωση ενός νέου mindset είναι στη δραστηριότητά μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!