Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Ευ. Τσακαλώτος: Μπορεί να υπάρξει και άλλο Eurogroup
[Η Ναυτεμπορική]: Ευ. Τσακαλώτος: Μπορεί να υπάρξει  και άλλο Eurogroup

[Η Ναυτεμπορική]: Ευ. Τσακαλώτος: Μπορεί να υπάρξει και άλλο Eurogroup

Ο κ. Τσακαλώτος αν και χαρακτήρισε «ορόσημο» τη συνεδρίαση της 5ης Δεκεμβρίου, ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει προσδοκία για λύση τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Του Μιχάλη Χατζηκωνσταντίνου
[email protected]

Μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την πορεία του ελληνικού προγράμματος, όπως ανακοίνωσε στη Βουλή κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού του 2017 ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος χαρακτήρισε κρίσιμο ολόκληρο τον Δεκέμβριο και προανήγγειλε ότι μέχρι τον Ιανουάριο θα έχουν δοθεί οι λεπτομέρειες για το χρέος.

«Ο Δεκέμβριος που μας έρχεται είναι ο πιο κρίσιμος μήνας από το καλοκαίρι του 2015, όπου θα κριθούν πολλά και σημαντικά για την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας και τη δυνατότητά μας να πετύχει ο “οδικός χάρτης” που ανακοινώσαμε» ανέφερε ο κ. Τσακαλώτος κατά τη συζήτηση και ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Ο κ. Τσακαλώτος αν και χαρακτήρισε «ορόσημο» τη συνεδρίαση της 5ης Δεκεμβρίου, ουσιαστικά άφησε να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει προσδοκία για λύση τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

«Μπορεί να υπάρξει και άλλο Eurogroup» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι πολύ σύντομα θα υπάρχει εικόνα για το αν θα μπορούμε να πάμε στο QE (ποσοτική χαλάρωση).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!