Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Εθνική Κορίνθου – Πατρών: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στον κόμβο Αιγίου προς Αθήνα
[Η Ναυτεμπορική]: Εθνική Κορίνθου – Πατρών: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στον κόμβο Αιγίου προς Αθήνα

[Η Ναυτεμπορική]: Εθνική Κορίνθου – Πατρών: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στον κόμβο Αιγίου προς Αθήνα

Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης Κάτω Διάβασης στην περιοχή του Ανατολικού Κόμβου Αιγίου από τον αρμόδιο κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της  Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ) (φωτ. αρχείου).

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου από τις 18:00 το απόγευμα έως το αργότερο τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, δηλαδή της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία στους κλάδους εξόδου της νέας Εθνικής Κορίνθου Πατρών, στην κατεύθυνση από Πάτρα και εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα του Κόμβου Αιγίου και θα εξυπηρετείται ως εξής:

  • Η κυκλοφορία με κατεύθυνση από Αίγιο προς Αθήνα θα εξυπηρετείται μέσω της ΠΕΟ και εν συνεχεία θα εισέρχεται από τον κλάδο εισόδου του Κόμβου Καλαβρύτων
  • Η κυκλοφορία με κατεύθυνση από Πάτρα προς Αίγιο, θα εξέρχεται είτε μέσω του κόμβου Σελιανιτίκων είτε μέσω του κόμβου Καλαβρύτων και εν συνεχεία θα κατευθύνεται προς Αίγιο μέσω της ΠΕΟ.

Η κυκλοφορία και των δύο κατευθύνσεων επί της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών καθώς και των άλλων δύο κλάδων (εξόδου από Αθήνα και εισόδου προς Πάτρα) δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!