Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: H εταιρεία που θα διαδεχθεί την Creta Farms
[Η Ναυτεμπορική]: H εταιρεία που θα διαδεχθεί την Creta Farms

[Η Ναυτεμπορική]: H εταιρεία που θα διαδεχθεί την Creta Farms

Της Δανάης Αλεξάκη
[email protected]

Νέα εταιρεία με την επωνυμία Impala Hellas και μετοχικό κεφάλαιο 15 εκατ. ευρώ συστάθηκε στις 8 Ιανουαρίου με μοναδικό μέτοχο την Bella Bulgaria της Ιmpala Invest, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Δημήτρης Βιντζηλαίος, ο οποίος φέρεται να είναι ο προτιμητέος επενδυτής για τη διάσωση της Creta Farms. Η νέα αυτή εταιρεία εκτιμάται ότι συστάθηκε με σκοπό να αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση της Creta Farms.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση της σύστασης της εταιρείας, η οποία έγινε μέσω της υπηρεσίας μιας στάσης, η Impala Hellas έχει έδρα τον Δήμο Περιστερίου και θα δραστηριοποιείται κυρίως στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων κρέατος και αλλαντικών, αλλά και προϊόντων ζύμης και τυροκομικών.

Το μετοχικό κεφάλαιο της νεοσύστατης εταιρείας ανέρχεται σε 15 εκατ. ευρώ, το οποίο καλύπτεται ολοσχερώς σε μετρητά από τη μέτοχο εταιρεία Bella Bulgaria και διαιρείται σε 5 εκατ. κοινές ονομαστικές μετοχές αξίας 3 ευρώ εκάστη.

Το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας είναι τετραμελές, με την κ. Σύλβια Σπανιά να αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου (σ.σ. είναι πρόεδρος και της Λακωνικής Τροφίμων, εξίσου συμφερόντων της Impala Invest ), ενώ ο κ. Δημήτρης Γιορανίδης ορίστηκε αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος. Παράλληλα, μέλη ορίστηκαν η κ. Ιβέτα Σεβερίνοβα και η κ. Ζωή Μπαβαρέζου.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει αν μη τι άλλο ότι το ενδιαφέρον από την πλευρά του φερόμενου ως προτιμητέου επενδυτή παραμένει ζωντανό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!