Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Αισιόδοξος ο Ν. Παππάς για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης
[Η Ναυτεμπορική]: Αισιόδοξος ο Ν. Παππάς για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης

[Η Ναυτεμπορική]: Αισιόδοξος ο Ν. Παππάς για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης

Ερωτηθείς για το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου, το οποίο περιγράφεται ως ορόσημο, ο κ. Παππάς σημείωσε πως ο στόχος αυτός παραμένει

Αισιόδοξος για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης εντός χρονοδιαγράμματος εμφανίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, μιλώντας στον Real FM.

Ερωτηθείς για το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου, το οποίο περιγράφεται ως ορόσημο, ο κ. Παππάς σημείωσε πως ο στόχος αυτός παραμένει. «Δυστυχώς όμως βλέπουμε τις ίδιες πολιτικές σκοπιμότητες που αναδείχθηκαν και προς το τέλος της ολοκλήρωσης της α’ αξιολόγησης, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι όσοι επιθυμούν καθυστερήσεις θα αναγκαστούν να δείξουν την ανοχή τους».

Σε ερώτημα για το αν θα υπάρξει οριστική λύση για το χρέος στο Eurogroup ή έστω διακήρυξη του οδικού χάρτη της λύσης, απάντησε ότι «το βασικό σήμα που θέλουμε να δώσουμε είναι μια απόφαση, μια διαφαινόμενη λύση, που να βεβαιώνει την επενδυτική κοινότητα ότι η εξυπηρέτηση του χρέους δεν θα μπει εμπόδιο στις αναπτυξιακές δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας».

Πρόσθεσε ότι «σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί αυτή η αναγκαία κουβέντα να μπει στους πολιτικούς σχεδιασμούς των εθνικών εκλογών της Γερμανίας». «Οι λύσεις δεν μπορούν να προσαρμοζονται στις πολιτικές ανάγκες καθε φορά» επισήμανε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!