Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Το επόμενο chip της Huawei θα υποστηρίζει εγγραφή βίντεο σε ποιότητα 4Κ
[Η Ναυτεμπορική]: Το επόμενο chip της Huawei θα υποστηρίζει εγγραφή βίντεο σε ποιότητα 4Κ

[Η Ναυτεμπορική]: Το επόμενο chip της Huawei θα υποστηρίζει εγγραφή βίντεο σε ποιότητα 4Κ

Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το Huawei Kirin 990 chipset θα προσφέρει υψηλές… κινηματογραφικές επιδόσεις.

Αναλυτικότερα, πολλές πηγές αναφέρουν ότι το Huawei Kirin 990 chipset θα δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους των high end smartphones της κινεζικής εταιρείας να καταγράφουν κινούμενη εικόνα σε ποιότητα 4Κ, με ταχύτητα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, γεγονός που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι θέλουν να απολαμβάνουν υψηλή ποιότητα στα βίντεο που τραβούν από το κινητό τους. Ανάλογη προσοχή αναμένεται να δοθεί και στους αισθητήρες, αλλά και τις κάμερες με τις οποίες θα είναι εξοπλισμένη η νέα γενιά smartphones της εταιρείας.

Η διαμόρφωση αυτή στη βίντεο λειτουργία των μελλοντικών Huawei εκτιμάται ότι θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Huawei Mate 30. Αυτή τη στιγμή ο υπάρχων επεξεργαστής Huawei Kirin 980 δίνει τη δυνατότητα της καταγραφής βίντεο σε ποιότητα 4Κ σε ταχύτητα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ εάν επιλέξει κανείς την υψηλότερη ταχύτητα των 60 καρέ το δευτερόλεπτο, θα πρέπει να περιορίσει την ποιότητα της εικόνας στα 1080p.

Αναφορικά με τον ανταγωνισμό, ο Qualcomm Snapdragon 845 προσφέρει Ultra High Definition δυνατότητες στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ η Appleθεωρείται ως ο πρωτοπόρος στον τομέα του UHD στις κάμερες των smartphones της. Μπορεί η Huawei να έχει μείνει λίγο πίσω στην κούρσα του 4Κ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι φίλοι της εταιρείας δεν περιμένουν με ενδιαφέρον τα αποκαλυπτήρια για το νέο chipset.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!