Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Επίσημη διάθεση του BlackBerry KEY2 στην ελληνική αγορά
[Η Ναυτεμπορική]: Επίσημη διάθεση του BlackBerry KEY2 στην ελληνική αγορά

[Η Ναυτεμπορική]: Επίσημη διάθεση του BlackBerry KEY2 στην ελληνική αγορά

Το τελευταίο και πιο προηγμένο BlackBerry smartphone, το BlackBerry KEY2, θα είναι σύντομα διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Cosmote και Γερμανός.
Η συσκευή διαθέτει το πλέον εμβληματικό χαρακτηριστικό της εταιρείας, το φυσικό Qwerty πληκτρολόγιο, ενώ ενσωματώνει παράλληλα το σύνολο των τελευταίων βελτιστοποιήσεων ασφαλείας και απορρήτου του BlackBerry Limited. Παράλληλα, η χρήση του λειτουργικού συστήματος Android 8.1 Oreo φέρνει στο BlackBerry KEY2 μια σειρά από πρόσθετα χαρακτηριστικά όπως τις λειτουργίες Google Assistant και Google Lens. Επιπλέον, ενσωματώνεται η λειτουργία BlackBerry Hub που φέρνει όλες τις κατηγορίες μηνυμάτων σε ένα μέρος για καλύτερη διαχείριση και ασφάλεια.
Το BlackBerry KEY2 διαθέτει αλουμινένιο πλαίσιο ενώ το πλήρες φυσικό πληκτρολόγιο συνδυάζεται με οθόνη αφής διαγωνίου 4,5 ιντσών στο επάνω μέρος. Τα πλήκτρα είναι μεγαλύτερου μεγέθους, σε σχέση με προγενέστερα μοντέλα της εταιρείας, ενώ έχουν ματ φινίρισμα για καλύτερη εμφάνιση. Αξιοσημείωτος είναι ο «κυματώδης» σχεδιασμός των πλήκτρων που μεταφράζεται σε ύπαρξη κενών που επιτρέπουν την πιο άνετη και ακριβή πληκτρολόγηση. Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς το Speed Key που επιτρέπει την δημιουργία συντομεύσεων για την άμεση πρόσβαση σε οποιαδήποτε εφαρμογή.
Η κατασκευάστρια εταιρεία υπόσχεται μπαταρία διάρκειας δύο ημερών, ενώ στο εσωτερικό του KEY2 βρίσκεται πλατφόρμα προερχόμενη από την Qualcomm συνοδευόμενη από μνήμη RAM μεγέθους 6GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο έως και 128GB.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!