Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Επαγγελματικά σεμινάρια για νέους Έλληνες Startuppers στο Ισραήλ
[Η Ναυτεμπορική]: Επαγγελματικά σεμινάρια για νέους Έλληνες Startuppers στο Ισραήλ

[Η Ναυτεμπορική]: Επαγγελματικά σεμινάρια για νέους Έλληνες Startuppers στο Ισραήλ

Τρία εκπαιδευτικά εργαστήρια στη Χάιφα, τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, διοργανώνει για νέους επιχειρηματίες από την Ελλάδα και την Κύπρο το Mashav (Κυβερνητικός Οργανισμός του Ισραήλ για την Παγκόσμια Ανάπτυξη και Συνεργασία).

Οι συμμετέχοντες ελληνικών startup επιχείρησεων, ανακοινώνει η πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να λάβουν τα εργαλεία και τις γνώσεις για την άναπτυξη των επιχειρήσεων και των ιδεών τους σε ένα από τα πιο ανεπτυγμένα οικοσυστήματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας παγκοσμίως. Τα έξοδα διαμονής και διδασκαλίας θα καλυφθούν από το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.

Η πρωτοβουλία αποτελεί την συνέχεια του επιτυχημένου “Innovation Roadmap Regional Seminar” (Οδικός Χάρτης Περιφερειακής Καινοτομίας) που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στο Ισραήλ με δεκάδες εκπροσώπους νεοφυών επιχειρήσεων από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα εργαστήρια λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της συνεργασίας Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου στους τομείς της καινοτομίας, της υψηλής τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας ως σημαντική πτυχή της στρατηγικής συνεργασιας μεταξύ των τριών χωρών. Η θεματική τους είναι:

  • Innovative Entrepreneurship: Early Stage Startups (Καινοτόμος Επιχειρηματικότητα: Νέες νεοφυείς επιχειρήσεις) (10-19 Νοεμβρίου 2019)
  • Support Systems for Entrepreneurs (Συστήματα Υποστήριξης Επιχειρηματιών) (24 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου 2019)
  • Social Entrepreneurship: Transforming an Idea to a Business (Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: Μετατρέποντας μια ιδέα σε επιχείρηση) (8-17 Δεκεμβρίου 2019)

Για όλα τα σεμινάρια απατείται από τους ενδιαφερόμενους άριστη γνώση αγγλικών και πτυχίο σε σχετικά πεδία καθώς 3 ως 5 χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης στους συγκεκριμμένους τομείς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!