Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Με εντολή Κ. Καραμανλή «κατεβαίνουν» οι αφίσες για τις αμβλώσεις στο μετρό
[Η Ναυτεμπορική]: Με εντολή Κ. Καραμανλή «κατεβαίνουν» οι αφίσες για τις αμβλώσεις στο μετρό

[Η Ναυτεμπορική]: Με εντολή Κ. Καραμανλή «κατεβαίνουν» οι αφίσες για τις αμβλώσεις στο μετρό

Με εντολή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή «κατεβαίνουν» οι αφίσες από τους σταθμούς του μετρό της διαφήμισης με την υπογραφή «Αφήστε με να ζήσω».

Οπως δήλωσαν πηγές της ΣΤΑΣΥ ΑΕ υπήρξε πριν λίγο παρέμβαση του υπουργείου Μεταφορών για να σταματήσει η εν λόγω διαφήμιση στο μετρό μετά και τις αντιδράσεις που προκάλεσε σε επιβάτες και όχι μόνο «ανεβάζοντας» στα social media φωτογραφίες της αφίσας και κάνοντας λόγο για «οπισθοδρόμηση» και για φαινόμενα που γυρνούν την Ελλάδα δεκαετίες πίσω.

Σημειώνεται πως η εν λόγω πληρωμένη διαφημιστική καμπάνια που ξεκίνησε σήμερα και ειχε τοποθετηθεί σε 31 πλαίσια σε 17 σταθμούς του μετρό ήταν προγραμματισμένη να παραμείνει στα ειδικά διαφημιστικά πλαίσια για διάστημα 14 ημερών, δηλαδή έως τις 26 Ιανουαρίου 2020.

Η απάντηση του υπουργείου

Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών «ο έλεγχος και η έγκριση του περιεχομένου των διαφημίσεων που αναρτώνται στους χώρους του Μετρό, είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της διοίκησης της ΣΤΑΣΥ. Την αρμοδιότητα αυτή οφείλει να την ασκεί με υπευθυνότητα και κοινωνική συνείδηση.

Η καμπάνια που ξεκίνησε σήμερα εναντίον των αμβλώσεων για την οποία το αρμόδιο Υπουργείο και η Κυβέρνηση δεν είχαν την παραμικρή ενημέρωση, ανεξάρτητα από την προσωπική άποψη που δικαιούται ο καθένας να έχει, στρέφεται εναντίον ενός απολύτως κατοχυρωμένου και αναμφισβήτητου δικαιώματος των γυναικών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!