Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Η ελληνική πολυεθνική με 30 χρόνια εντυπωσιακής ανάπτυξης
[Η Ναυτεμπορική]: Η ελληνική πολυεθνική με 30 χρόνια εντυπωσιακής ανάπτυξης

[Η Ναυτεμπορική]: Η ελληνική πολυεθνική με 30 χρόνια εντυπωσιακής ανάπτυξης

Μέσα σε 30 χρόνια από την ίδρυση της, η εταιρεία ALUMIL έχει καταφέρει να διακριθεί διεθνώς, κάνοντας άλματα στο χώρο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Αν και αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι η εταιρεία αναλαμβάνει την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, στην πραγματικότητα η ALUMIL είναι η πρωτοπόρος και κορυφαία ελληνική εταιρεία στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου , είτε πρόκειται για κουφώματα όπως πόρτες-παράθυρα, είτε πρόκειται για πολλές άλλες αρχιτεκτονικές εφαρμογές όπως πέργκολες, κάγκελα, περιφράξεις, υαλοπετάσματα και πολλά ακόμη.

Σήμερα, ο Όμιλος ALUMI L διαθέτει 28 θυγατρικές και αριθμεί συνολικά 2.200 εργαζόμενους, εκ των οποίων 900 εργάζονται στην Ελλάδα. Διαθέτει τις μεγαλύτερες παραγωγικές εγκαταστάσεις διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα και τη Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις μεγαλύτερες παραγωγικές δυναμικότητες διεθνώς.

Πώς όμως η εταιρεία κατάφερε να γίνει αυτό που είναι σήμερα; Ας δούμε λοιπόν, μέσα σε αυτές τις τρεις δεκαετίες, ποια βήματα μετέτρεψαν την ALUMIL σε μια επιτυχημένη ελληνική πολυεθνική βιομηχανία.

1988 – 1999

Τα πρώτα φιλόδοξα βήματα

Το 1988, ιδρύεται μία μικρή οικογενειακή εταιρεία από τον οικογένεια Μυλωνά στη Βιομηχανική Περιοχή του Κιλκίς, στο Σταυροχώρι, με 27 άτομα προσωπικό. Η σύμπτυξη των λέξεων «Αλουμίνιο» και «Μυλωνάς», οδηγεί στην επωνυμία «ΑΛΟΥΜΥΛ». Εκείνη την εποχή, οι κατασκευαστές αλουμινίου συγκέντρωναν τα απαραίτητα υλικά από διάφορους προμηθευτές προκειμένου να συναρμολογήσουν, μετά κόπων και βασάνων, ένα κούφωμα. Με στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων συστημάτων αλουμινίου, η ALUMIL εδραιώνεται στην αγορά ως προμηθευτής συστημάτων αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών, με το χαρακτηριστικό σλόγκαν: «Με ΜΟΝΟ τρία προφίλ κατασκευάζετε ολοκληρωμένο παράθυρο».

Το 1991 η ALUMIL, προωθεί την πρώτη θερμομονωτική σειρά στην ελληνική αγορά (σειρά Μ9600 Alutherm).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!