Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν δύο οδηγοί για τροχαία δυστυχήματα με εγκατάλειψη
[Η Ναυτεμπορική]: ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν δύο οδηγοί για τροχαία δυστυχήματα με εγκατάλειψη

[Η Ναυτεμπορική]: ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν δύο οδηγοί για τροχαία δυστυχήματα με εγκατάλειψη

Εικόνα από το θανατηφόρο τροχαίο στη Λ. Μαρκοπούλου την περασμένη εβδομάδα.

Τα στοιχεία δύο οδηγών οι όποιοι σε πρόσφατα τροχαία δυστυχήματα εγκατέλειψαν τους τόπους των συμβάντων ταυτοποίησε η τροχαία, μετά από σχετικές έρευνες.

Στην πρώτη περίπτωση, έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα επί της Λ. Μαρκοπούλου στις 17 Μαΐου, όπου συγκρούστηκαν βυτιοφόρο με φορτηγό, με απολογισμό δύο νεκρούς κι έναν σοβαρά τραυματία , αστυνομικοί του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής και της Ομάδας Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσής Τροχαίας Αττικής, εξακρίβωσαν τα στοιχεία κυκλοφορίας άλλου, Ι.Χ. επιβατικού, αυτοκινήτου, που ενεπλάκη (με προσπεράσεις) στο δυστύχημα και εντόπισαν το εν λόγω όχημα. Στη συνέχεια, προσήχθη ο 38χρονος αλλοδαπός ιδιοκτήτης του κι εξακριβώθηκε η εμπλοκή του ως οδηγού του συγκεκριμένου επιβατικού αυτοκινήτου στο τροχαίο αυτό δυστύχημα.

Στη δεύτερη περίπτωση, για το τροχαίο δυστύχημα επί της Λ. Ελ. Βενιζέλου στην Καλλιθέα στις 18 Μαΐου, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καλλιθέας, κατόπιν αξιοποίησης ευρημάτων στον τόπο του δυστυχήματος, ταυτοποίησαν και στη συνέχεια εντόπισαν το εμπλεκόμενο όχημα.

Όπως διαπιστώθηκε, κατά τον χρόνο του δυστυχήματος, ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος, που ανήκιε σε άλλο πρόσωπο, ήταν 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κλήθηκε στην έδρα του Τμήματος Τροχαίας Καλλιθέας, όπου και παραδέχθηκε την εμπλοκή του.

Σε βάρος των δύο οδηγών σχηματίστηκαν ποινικές δικογραφίες, οι οποίες αποστέλλονται στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!