Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Εκτίναξη των οικονομικών μεγεθών της Spotify
[Η Ναυτεμπορική]: Εκτίναξη των οικονομικών μεγεθών της Spotify

[Η Ναυτεμπορική]: Εκτίναξη των οικονομικών μεγεθών της Spotify

Εκτοξεύθηκαν κατά 460% τα κέρδη της Spotify για το γ’ τρίμηνο του 2018, παρουσιάζοντας καλύτερα αποτελέσματα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών τόσο από οικονομικής πλευράς όσο και από πλευράς συνδρομητών. Τα έσοδα της μεγαλύτερης πλατφόρμας μουσικών υπηρεσιών στο διαδίκτυο ανήλθαν στα 241 εκατ. ευρώ, ήτοι 36 λεπτά η μετοχή, από 43 εκατ. ή 23 λεπτά ανά μετοχή το γ΄ τρίμηνο του 2018, με τους αναλυτές να κάνουν λόγο για ζημιές 29 λεπτών ανά μετοχή.

Τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 28% στο 1,73 δισ. ευρώ, ελαφρώς πιο ψηλά από το 1,72 δισ. ευρώ των εκτιμήσεων. Οι συνδρομητές αυξήθηκαν κατά 26 εκατ. στο διάστημα των 12 μηνών έως τα τέλη του προηγούμενου Σεπτεμβρίου, φθάνοντας τους 113 εκατ. συνδρομητές σε όλο τον κόσμο.

Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η εταιρεία δήλωσε ότι αναμένει το δ’ τρίμηνο του 2019 οι συνδρομητές να φθάσουν τα 120 εκατ. με 125 εκατ.

Στην ίδια ανακοίνωση η Spotify έκανε γνωστό ότι ο οικονομικός διευθυντής της εταιρείας Μπάρι Μακ Κάρθι θα αποσυρθεί τον Ιανουάριο και τη θέση του θα πάρει ο αντιπρόεδρος του τμήματος Οικονομικού Σχεδιασμού και Ανάλυσης Πολ Βόγκελ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!