Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Εκστρατεία για την αποκατάσταση των παπουτσιών της ηρωίδας του «Μάγου του Οζ»
[Η Ναυτεμπορική]: Εκστρατεία για την αποκατάσταση των παπουτσιών της ηρωίδας του «Μάγου του Οζ»

[Η Ναυτεμπορική]: Εκστρατεία για την αποκατάσταση των παπουτσιών της ηρωίδας του «Μάγου του Οζ»

Το ζευγάρι των παπουτσιών που κατασκευάστηκε πριν από 80 χρόνια και λατρεύτηκε μέσα από την ταινία του Βίκτορ Φλέμινγκ του 1939, χρήζει άμεσης επισκευής για να ξαναβρεί την αλλοτινή του λάμψη, όπως βεβαιώνει το Μουσείο.

Το Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας της Ουάσινγκτον συγκέντρωσε μέχρι χθες αργά το βράδυ περίπου το ένα τρίτο των 300.000 δολαρίων που ελπίζει να συλλέξει από μια εκστρατεία συμμετοχικής χρηματοδότησης για την αποκατάσταση των διάσημων κόκκινων υποδημάτων που φορούσε η Ντόροθι, η ηρωίδα στην ταινία «Ο Μάγος του Οζ».

Το ζευγάρι των παπουτσιών που κατασκευάστηκε πριν από 80 χρόνια και λατρεύτηκε μέσα από την ταινία του Βίκτορ Φλέμινγκ του 1939, χρήζει άμεσης επισκευής για να ξαναβρεί την αλλοτινή του λάμψη, όπως βεβαιώνει το Μουσείο, το οποίο εγκαινίασε το πρόγραμμά του τη Δευτέρα στην ιστοσελίδα Kickstarter.

Το Σμιθσόνιαν, ένα δημόσιο-ιδιωτικό ίδρυμα που διαχειρίζεται τα περισσότερα Μουσεία της αμερικανικής πρωτεύουσας, ανάμεσά τους αυτό της Αμερικανικής Ιστορίας, συγκέντρωσε περισσότερα από 88.000 δολάρια μέχρι αργά χθες. Μένουν 29 ημέρες ακόμη για να συλλέξει περισσότερα από 200.000 δολάρια που υπολείπονται ώστε τα παπουτσάκια να ξαναβρούν το εκθαμβωτικό «ρουμπινί» τους χρώμα, όπως αναφέρει και το hashtag της εκστρατείας (#keepthemruby).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!