Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: ΕΚΕΑ: Κάθε εποχή του έτους, μία εθελοντική αιμοδοσία
[Η Ναυτεμπορική]: ΕΚΕΑ: Κάθε εποχή του έτους, μία εθελοντική αιμοδοσία

[Η Ναυτεμπορική]: ΕΚΕΑ: Κάθε εποχή του έτους, μία εθελοντική αιμοδοσία

Την οργάνωση δράσεων εθελοντικής αιμοδοσίας τέσσερις φορές τον χρόνο, μία ανά εποχή του έτους, ώστε κάθε εθελοντής αιμοδότης να μπορεί να δίνει αίμα τακτικά 3 με 4 φορές τον χρόνο σχεδιάζει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, στην προσπάθεια προσέλκυσης νέων εθελοντών αιμοδοτών, ιδιαίτερα νέων ηλικιακά ομάδων.

«Το πρόγραμμα ”4 εποχές της αιμοδοσίας” αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία να παγιωθεί μια νέα, πιο σταθερή κουλτούρα εθελοντικής αιμοδοσίας, που θα συμβαδίζει με την εναλλαγή των εποχών του έτους, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η αυτάρκεια και η κάλυψη των αναγκών αίματος τόσο σε κανονικές όσο και σε έκτακτες συνθήκες», αναφέρει το ΕΚΕΑ.

Έτσι, καλωσορίζει το φθινόπωρο με εθελοντική αιμοδοσία, την Κυριακή και τη Δευτέρα 20 και 21 Οκτωβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Μετρό Συντάγματος.

Για να δώσεις αίμα χρειάζεται: Να είσαι 18-65 ετών, να έχεις πάρει ένα ελαφρύ γεύμα πριν από την αιμοδοσία, να έχεις κοιμηθεί τουλάχιστον 5 ώρες, να αναφέρεις τυχόν ασθένειες και φάρμακα που λαμβάνεις στο γιατρό της αιμοδοσίας και εάν έχεις κάνει τατουάζ να έχουν παρέλθει 4 μήνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!