Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Εκατοντάδες συλλήψεις παγκοσμίως για τεράστιο site παιδικής πορνογραφίας στο dark web
[Η Ναυτεμπορική]: Εκατοντάδες συλλήψεις παγκοσμίως για τεράστιο site παιδικής πορνογραφίας στο dark web

[Η Ναυτεμπορική]: Εκατοντάδες συλλήψεις παγκοσμίως για τεράστιο site παιδικής πορνογραφίας στο dark web

Εκατοντάδες άτομα συνελήφθησαν ανά τον κόσμο την Τετάρτη, μετά από την «εξάρθρωση» ενός από τα μεγαλύτερα sites παιδικής πορνογραφίας στο dark web, το οποίο έδρευε στη Νότια Κορέα και πουλούσε βίντεο για ψηφιακά νομίσματα.

Όπως αναφέρει το Reuters, αξιωματούχοι από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και τη Νότια Κορέα έκαναν λόγο για μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις παιδικής πορνογραφίας που έχει εντοπιστεί μέχρι τώρα.

Με όνομα Welcome To Video, η ιστοσελίδα χρησιμοποιούσε bitcoins για να παρέχει στους πελάτες της πρόσβαση σε 250.000 βίντεο που απεικόνιζαν σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, όπως ανακοινώθηκε από τις αρχές- μεταξύ των οποίων και εξαιρετικά σκληρά βίντεο με βιασμούς παιδιών πολύ μικρής ηλικίας. Μάλιστα, στη σελίδα για το upload έγραφε χαρακτηριστικά: «Μην ανεβάζετε πορνογραφία με ενήλικους».

«Οι ιστοσελίδες του darknet που έχουν κέρδος από τη σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών είναι μεταξύ των πιο απεχθών μορφών εγκληματικής συμπεριφάς» είπε ο Μπράιαν Μπεντσκόφσκι, υφυπουργός Δικαιοσύνης των ΗΠΑ.

Οι αρχές διέσωσαν τουλάχιστον 23 ανήλικους σε ΗΠΑ, Βρετανία και Ισπανία που κακοποιούνταν από χρήστες της ιστοσελίδας, ανακοίνωσε το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης. Πολλά είναι τα παιδιά στα βίντεο που δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα.

Η τεράστια «βιβλιοθήκη» της ιστοσελίδας- η μισή εκ της οποίας απαρτιζόταν από εικόνες που δεν είχαν πέσει ποτέ ξανά στα χέρια των αρχών- υποδεικνύει αυτό που εκλαμβάνεται ως μια «έκρηξη» περιεχομένου σεξουαλικής κακοποίησης online.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!