Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Εγκρίθηκε η διοίκηση της Ελληνικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων
[Η Ναυτεμπορική]: Εγκρίθηκε η διοίκηση της Ελληνικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων

[Η Ναυτεμπορική]: Εγκρίθηκε η διοίκηση της Ελληνικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων

Τον διορισμό του Ιωάννη Μπασιά και του Σπύρου Μπέλλα στις θέσεις προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου και αντιπροέδρου, αντίστοιχα, της Ελληνικής Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων ΑΕ (ΕΔΕΥ), ενέκρινε η η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, μετά από πρόταση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνου Σκουρλέτη.

Ο Γιάννης Μπασιάς γεννήθηκε το 1954, σπούδασε Γεωλογία στο ΕΚΠ Αθηνών και κατέχει διδακτορικό τίτλο στις Ιζηματογενείς λεκάνες από το Πανεπιστήμιο Πιέρ και Μαρία Κιουρί στο Παρίσι. Διετέλεσε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος σε διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη και την Αμερική, στον τομέα των υδρογονανθράκων. Έχει συγγράψει περισσότερες από 30 δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά και βιομηχανικά περιοδικά, με πρόσφατα άρθρα δημοσιευμένα στο Oil and Gas Journal για το πετρελαϊκό δυναμικό στο κανάλι της Μοζαμβίκης, της Γαλλίας και της Μαδαγασκάρης (2015) και το μηχανισμό μετανάστευσης πετρελαίου στον Ισημερινό Ατλαντικό Ωκεανό, για τις ΑΟΖ της Γουιάνας, του Σούριναμ και της Γαλλικής Γουιάνας (2016).

Ο Σπυρίδων Μπέλλας γεννήθηκε το 1965, σπούδασε Γεωλογία στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και κατέχει διδακτορικό τίτλο στις Φυσικές Επιστήμες του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Βερολίνου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!