Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Ευχή για… ένοπλη επίθεση σε σχολείο από ραδιοφωνικό παραγωγό
[Η Ναυτεμπορική]: Ευχή για… ένοπλη επίθεση σε σχολείο από ραδιοφωνικό παραγωγό

[Η Ναυτεμπορική]: Ευχή για… ένοπλη επίθεση σε σχολείο από ραδιοφωνικό παραγωγό

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η δήλωση παραγωγού σε αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος ευχήθηκε «μια ωραία ένοπλη επίθεση σε σχολείο», προκειμένου να διακοπεί η κάλυψη από τα ΜΜΕ της διαδικασίας για την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ. Μετά το ανάρμοστο σχόλειο, ο ραδιοφωνικός σταθμός αποφάσισε τη διακοπή της εκπομπής.

Ο Τσακ Μπόνιγουελ έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο την Τρίτη, στην εκπομπή «Chuck & Julie» την οποία παρουσιάζει σε συνεργασία με τη σύζυγό του Τζούλι Χέιντεν στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό 710 KNUS του Ντένβερ.

«Μας μιλούν ατελείωτα για την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ », είπε στον «αέρα» του σταθμού ο Τσακ Μπόνιγουελ. «Ναι, θα ευχόταν κανείς για μια καλή ένοπλη επίθεση σε ένα σχολείο προκειμένου να σπάσει η μονοτονία», συμπλήρωσε ο Τσακ Μπόνιγουελ, τον οποίον διέκοψε ευθύς αμέσως η συμπαρουσιάστριά του, η οποία του απάντησε εμβρόντητη: «Όχι, όχι, μην το λες αυτό, μην το λες αυτό. Μην τηλεφωνείτε, ο Τσακ δεν το είπε αυτό».

Μια ένοπλη επίθεση «όπου κανείς δεν θα τραυματιζόταν» συνέχισε ο Μπόνιγουελ.

Το σχόλιο, σε μια χώρα όπου οι ένοπλες επιθέσεις σε σχολεία είναι συχνές, είχε ως αποτέλεσμα ο σταθμός να σπεύσει να καταδικάσει το περιστατικό.

«Δεδομένης της ιστορίας βίας στα σχολεία, που έχει βυθίσει στο πένθος τον πληθυσμό μας, ο 710 KNUS επιβεβαιώνει ότι ο συμπαρουσιαστής της εκπομπής Chuck & Julie Τσακ Μπόνιγουελ προέβη σε ανάρμοστο σχόλιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!