Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: ΕΑΣ: Αυξημένες παραδόσεις στο α’ επτάμηνο
[Η Ναυτεμπορική]: ΕΑΣ: Αυξημένες παραδόσεις στο α’ επτάμηνο

[Η Ναυτεμπορική]: ΕΑΣ: Αυξημένες παραδόσεις στο α’ επτάμηνο

Σημαντικά αυξημένες παραδόσεις παραγγελιών όπως καταδεικνύει ο πολύ αυξημένος κύκλος εργασιών σημειώνουν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα μέσα στο 2019.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εταιρεία, το διάστημα Μάρτιος – Ιούλιος 2019 -μετά τον ορισμό νέου διοικητικού συμβουλίου- χαρακτηρίστηκε από οργανωτικές αλλαγές και αξιοποίηση σύγχρονων εργαλείων διοίκησης, εξασφαλίζοντας θετικό κλίμα εντός και εκτός εταιρίας και αύξηση της παραγωγικότητας.

Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις το πρώτο επτάμηνο του 2019 έγιναν παραδόσεις 21 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι σχεδόν τριπλάσιο σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2018.

Τονίζεται μάλιστα ότι στο διάστημα αυτό, έγινε σημαντική κάλυψη υποχρεώσεων προς ιδιώτες και επανεκκίνησε η μισθοδοσία μέσα από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών και η καταβολή ασφαλιστικών εισφορών, που είχαν σταματήσει επί πολλούς μήνες.

Ο κύκλος εργασιών του 2019 εκτιμάται με βεβαιότητα ότι θα κινηθεί άνω των 38 εκατ. ευρώ, ήτοι υπερδιπλάσιος του κύκλου εργασιών του 2018, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

Τονίζεται ότι για πρώτη φορά μέσα στο 2019, μετά από πολλά έτη:

  • Θα εκτελούνται επικερδή προγράμματα και στα τέσσερα εργοστάσια των ΕΑΣ, αυξάνοντας δραστικά τη συνολική Ελληνική Προστιθέμενη Αξία
  • Δρομολογείται η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των μη παραγωγικών εγκαταστάσεων
  • Τα ΕΑΣ μπαίνουν στους τομείς της νέας τεχνολογίας, με προϊόντα που θα αναπτυχθούν αξιοποιώντας εσωτερικούς πόρους, θυγατρικές επιχειρήσεις, συνεργασίες με Έλληνες ερευνητές και ΑΕΙ και συνέργειες με οίκους του εξωτερικού

Σημειώνεται πως διοίκηση και στελέχη των ΕΑΣ έχουν θέσει ως στόχο την αύξηση του κύκλου εργασιών στα 60 εκατομμύρια εντός τριετίας, όπως θα αποτυπωθεί και στο επικαιροποιούμενο επιχειρησιακό σχέδιο των ΕΑΣ.

Παράλληλα, τα ΕΑΣ τονίζουν πως όλα τα παραπάνω επιτεύχθηκαν με υπεύθυνη δουλειά και συνεργασία με το ΥΕΘΑ, τη ΓΔΑΕ, τη ΓΔΟΣΥ, τις ιδιωτικές επιχειρήσεις (προμηθευτές, συμπαραγωγούς και πελάτες) και κυρίως το προσωπικό, στους οποίους η Διοίκηση απευθύνει και δημόσια τις ευχαριστίες της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!