Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: DW: Τα «πρωτάκια» από την Ελλάδα στην έκθεση τροφίμων Anuga
[Η Ναυτεμπορική]: DW: Τα «πρωτάκια» από την Ελλάδα στην έκθεση τροφίμων Anuga

[Η Ναυτεμπορική]: DW: Τα «πρωτάκια» από την Ελλάδα στην έκθεση τροφίμων Anuga

Πολλές νέες παρουσίες Ελλήνων εκθετών στη φετινή ANUGA. Εταιρείες που, είτε μόνες, είτε με ιδιωτική ή κρατική στήριξη ή μέσω του Ελληνoγερμανικού Επιμελητηρίου επιχειρούν για πρώτη φορά άνοιγμα στον διεθνή ανταγωνισμό.

Ποιός είπε ότι η προετοιμασία είναι εύκολη υπόθεση; Θα πρέπει να αρχίσει τουλάχιστον ένα χρόνο πριν: Τηλεφωνήματα και μειλ για την αναζήτηση περιπτέρου στην καλύτερη δυνατή θέση, διαπραγμάτευση για το στήσιμο και τη διακόσμηση, κλείσιμο ξενοδοχείου, αγορά εισιτηρίων κι ένα σωρό απρόοπτα της τελευταίας στιγμής. Αυτοί είναι επιγραμματικά οι κλασικοί σκόπελοι που αντιμετωπίζει μια εταιρεία που αποφασίζει να συμμετάσχει με τις δικές της δυνάμεις για πρώτη φορά στην ANUGA, μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις στον κόσμο των τροφίμων και ποτών. Και πρέπει να είναι κανείς έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο.

«Θέλω να εξασφαλίσω τη συνέχεια»

Είναι η περίπτωση του κ. Λευτέρη Χαρμάνη, διευθύνοντος συμβούλου και κυρίου μετόχου της ομώνυμης εταιρείας με παραδοσιακά προϊόντα, όπως χαλβάς, ταχίνι και σουσάμι, και έδρα τον Βόλο. Τον συναντήσαμε να διαπραγματεύεται με υπεύθυνο της έκθεσης λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής την πρώτη ημέρα. Με τη σύζυγό του βρήκαν ξενοδοχείο στο…. Γκούμερσμπαχ, 54 χιλιόμετρα μακριά από το εκθεσιακό κέντρο, γιατί ήταν ο μόνος τρόπος να αποφύγουν την απαγορευτική τιμή των 800, 900 ή και περισσότερων ευρώ τη βραδιά σε ένα από τα πιο κοντινά ξενοδοχεία. Ένα μικρό ψυγείο στο περίπτερο ο κ. Χαρμάνης θα έπρεπε να το ενοικιάσει με 80 ευρώ για 5 ημέρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!