Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: «Δρομοκαΐτειο»: Καταγγελία για ξυλοδαρμό δύο εργαζομένων από διανομείς τροφίμων
[Η Ναυτεμπορική]: «Δρομοκαΐτειο»: Καταγγελία για ξυλοδαρμό δύο εργαζομένων από διανομείς τροφίμων

[Η Ναυτεμπορική]: «Δρομοκαΐτειο»: Καταγγελία για ξυλοδαρμό δύο εργαζομένων από διανομείς τροφίμων

Τον ξυλοδαρμό δύο εργαζομένων στο «Δρομοκαΐτειο» Ψυχιατρείο από δύο διανομείς τροφίμων καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων. Οι τραυματισμένοι διακομίστηκαν στο «Τζάνειο» Νοσοκομείο και, σύμφωνα με το σωματείο, είναι «σοβαρά τραυματισμένοι».

Η διοίκηση του «Δρομοκαΐτειου» δεν επιτρέπει την είσοδο σε διανομείς τροφίμων εντός του νοσοκομείου, καθώς εισέρχονται με μηχανάκια με μεγάλη ταχύτητα κι έχουν παρασύρει πολλές φορές ψυχικά ασθενείς. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων, «σήμερα το πρωί στην πύλη του νοσοκομείου εμφανίστηκε ντελιβεράς με το μηχανάκι για παραγγελία. Ο θυρωρός τού απαγόρευσε την είσοδο και ζήτησε να μεταφέρει τους καφέδες με τα πόδια, αφήνοντας στο πάρκινγκ το μηχανάκι. Ο ντελιβεράς ήθελε να αφήσει το μηχανάκι στη μέση του δρόμου. Στην παρατήρηση του θυρωρού ότι εμποδίζει την είσοδο, αυτός άρχισε να φωνάζει και να απειλεί. Έφυγε και γύρισε σε λίγη ώρα με έναν άλλο συνάδελφό του ντελιβερά και έδειραν άγρια τον θυρωρό και τον ξυλουργό του νοσοκομείου, που έτυχε να βρίσκεται εκεί για δουλειά και έτρεξε προς βοήθεια του συναδέλφου θυρωρού. Επενέβησαν άλλοι συνάδελφοι και τους έσωσαν».

Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, το «Δρομοκαΐτειο» διαθέτει δύο φύλακες σε κάθε βάρδια «για μία απέραντη έκταση 400 στρεμμάτων και πάρα πολλά σημεία που μπορεί να εισέλθει κανείς». Έχουν γίνει «τρεις απόπειρες κλοπής του ΑΤΜ με ανατινάξεις, κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών και φυλάσσεται μόνο από 10 φύλακες, δύο σε κάθε βάρδια λόγω έλλειψης κονδυλίων».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!