Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας από τη Μέλισσα Κίκιζας
[Η Ναυτεμπορική]: Δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας από τη Μέλισσα Κίκιζας

[Η Ναυτεμπορική]: Δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας από τη Μέλισσα Κίκιζας

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου με την πολύτιμη βοήθεια 85 εργαζομένων και των οικογενειών τους υλοποιήθηκαν εργασίες αναμόρφωσης και καλλωπισμού στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα στο Χαλάνδρι.

Η Μέλισσα Κίκιζας στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μια σειρά από σημαντικές πρωτοβουλίες στην Αθήνα και στη Λάρισα.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου με την πολύτιμη βοήθεια 85 εργαζομένων και των οικογενειών τους υλοποιήθηκαν εργασίες αναμόρφωσης και καλλωπισμού στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα στο Χαλάνδρι. Το συγκεκριμένο Ίδρυμα, με συνεχή λειτουργία από το 1853, είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και σήμερα φιλοξενεί 42 άπορα παιδιά ως εσωτερικούς οικότροφους ενώ παράλληλα υποστηρίζει οικονομικά 170 παιδιά κυρίως μονογονεϊκών οικογενειών, τα οποία παραμένουν στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Εκτός από την εθελοντική τους εργασία, οι άνθρωποι της εταιρείας συγκέντρωσαν ρούχα, παπούτσια, βιβλία και είδη ιματισμού για να βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών των παιδιών, ενώ η Μέλισσα Κίκιζας προσέφερε στο Ίδρυμα 1.000 κιλά μακαρόνια. Η πρωτοβουλία αυτή, σε συνεργασία με τον ελβετικό οργανισμό Myclimate, χαρακτηρίστηκε κλιματικά ουδέτερη.

Παράλληλα, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, 120 εργαζόμενοι της εταιρείας προχώρησαν με τις οικογένειες τους και σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Λάρισας, στη δενδροφύτευση 300 δέντρων στην περιοχή της Γιάννουλης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!