Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Δείπνο σε Αναστασιάδη – Ακιντζί παραθέτει ο Άιντε
[Η Ναυτεμπορική]: Δείπνο σε Αναστασιάδη – Ακιντζί παραθέτει ο Άιντε

[Η Ναυτεμπορική]: Δείπνο σε Αναστασιάδη – Ακιντζί παραθέτει ο Άιντε

Ο τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί, ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο `Εσπεν Μπαρθ Άιντε και ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης (φωτογραφία αρχείου)

Δείπνο παραθέτει απόψε ο ειδικός σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο `Εσπεν Μπαρθ Άιντε στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Σε γραπτή δήλωση του εκπροσώπου Τύπου των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο αναφέρεται πως «ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο `Εσπεν Μπαρθ `Ειντε θα φιλοξενήσει τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί και τον Ελληνοκύπριο ηγέτη Νίκο Αναστασιάδη».

Νωρίτερα, το ραδιόφωνο του ΡΙΚ μετέδωσε ότι εντός της ημέρας ενδεχομένως να υπάρξουν ανακοινώσεις για το μέλλον των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

Το πρωί ο κ. Άιντε, μετά από συνάντηση με τον κ. Αναστασιάδη, δήλωσε πως μέσα από τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών, συμπεριλαμβανομένων και της σημερινής μέρας, νιώθει ότι σιγά σιγά προχωρούμε μπροστά.

Είχε προηγηθεί συνάντηση του κ. `Ειντε με τον Ακιντζί στα κατεχόμενα.

Ο Νορβηγός διπλωμάτης πρόσθεσε ότι σε σύντομο, λογικά, χρονικό διάστημα, θα μπορέσει να ανακοινώσει περισσότερα σχετικά με το τι πρόκειται αναφορικά με τις συνομιλίες στο προσεχές μέλλον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!