Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Τα δύο σενάρια για τον Δ. Παπαγγελόπουλο
[Η Ναυτεμπορική]: Τα δύο σενάρια για τον Δ. Παπαγγελόπουλο

[Η Ναυτεμπορική]: Τα δύο σενάρια για τον Δ. Παπαγγελόπουλο

Του Γιάννη Καμπουράκη
[email protected]

Επιστροφή της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη ή εξέταση των καταθέσεων Σαμαρά και Βενιζέλου από την προανακριτική επιτροπή και έκδοση πορίσματος για παραπομπή ή όχι σε Ειδικό Δικαστήριο; Αυτοί είναι οι δύο δρόμοι που έχει η πλειοψηφία, μετά την απόφαση σύστασης προανακριτικής επιτροπής για τον Δ. Παπαγγελόπουλο , με την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ να προβλέπει με βεβαιότητα ότι η υπόθεση – ελλείψει στοιχείων – θα επιστρέψει στη Δικαιοσύνη.

«Θα αξιολογηθεί εάν υφίσταται αρμοδιότητα της Βουλής για την άσκηση ποινικής δίωξης για τα υπό διερεύνηση αδικήματα» είπε χθες ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης και είναι η φράση από την οποία «πιάστηκαν» στον ΣΥΡΙΖΑ για να διαμορφώσουν τη δική τους γραμμή άμυνας και την αντεπίθεση.

«Η πρόταση της Ν.Δ. δεν αποτελεί μόνο έναν προφανή και απαράδεκτο αντιπερισπασμό αλλά και μια ευθεία και προκλητική απόπειρα παρέμβασης στη Δικαιοσύνη. Ένα σκάνδαλο πάνω στο σκάνδαλο», απαντούσε λίγο αργότερα η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, ενώ αποκαλούσε τον Πρωθυπουργό «προσωπικά εκτεθειμένο» και τον κατηγορούσε ότι «υπαναχωρεί για να αποφύγει το φιάσκο».

Πηγές του κυβερνώντος κόμματος λένε ότι η υπερβολική αντίδραση και οι ακραίοι τόνοι του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αιφνιδιάστηκε από τον χειρισμό Μητσοτάκη, επειδή αφενός βρέθηκε ο τρόπος να μην «ηρωοποιηθεί» ο κ. Τσίπρας συσπειρώνοντας γύρω του όλον τον ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση παραπομπής του, αλλά και να συνεχιστεί η έρευνα για τις ενέργειες Παπαγγελόπουλου, τις οποίες χαρακτηρίζουν παράνομες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!