Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 8 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Δυναμική παρουσία της Bayer Ελλάς στη Fruit Logistica
[Η Ναυτεμπορική]: Δυναμική παρουσία της Bayer Ελλάς στη Fruit Logistica

[Η Ναυτεμπορική]: Δυναμική παρουσία της Bayer Ελλάς στη Fruit Logistica

Πρωτοβουλίες και προγράμματα, που συμβάλουν στην αειφόρο γεωργία παρουσίασε η Βayer Eλλάς στην εφετινή Fruit Logistica. H εταιρεία συμμετείχε εκπροσωπούμενη από στελέχη των τμημάτων Grower &Channel Marketing και Field Marketing του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας με επικεφαλής το Γενικό Διευθυντή του Τομέα, Απόστολο Κλοντζάρη.

Για την Ελλάδα το ενδιαφέρον εστιάστηκε στο επιτραπέζιο σταφύλι, στην ενεργή συμμετοχή της Bayer Ελλάς στην πρωτοβουλία εεφαρμογής του εκπαιδευτικού προγράμματος BayGAP και στην ενίσχυση του Brand του ελληνικού σταφυλιού στο εξωτερικό. Συνεργάτες της εταιρείας από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας που δραστηριοποιούνται στο χώρο και αποτελούν δυναμικά μέλη της αλυσίδας αξίας συμπλήρωσαν την ομάδα ενδυναμώνοντας την ελληνική παρουσία στο διεθνές αυτό γεγονός.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας συμβούλων NOVACERT, της Tropos Branding Co, του ομίλου Fresca Group και της θυγατρικής Grape Evolution καθώς και ο συνεργάτης στην Αλυσίδα Τροφίμων Pegasus Agrifood Coop , τίμησαν την Bayer Ελλάς με την αποδοχή του καλέσματος και την ενεργή συμμετοχή τους, ενισχύοντας τις στρατηγικές συνεργασίες στις πρωτοβουλίες Food Chain Partnership και BayGAP.

Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου εντύπου Food Chain Partnership για τη συνεργασία με την ομάδα παραγωγών επιτραπέζιου σταφυλιού Pegasus Agrifood Coop στην Κορινθία. Με τίτλο “Improving export quality and marketability”, το περιεχόμενό του είναι αφιερωμένο στην ιστορία της συνεργασίας περιγράφοντας τις προκλήσεις και τις τοπικές ανάγκες για την καλλιέργεια και τις δράσεις και ενέργειες που απαρτίζουν τη συνεργασία αυτή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!