Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Δήμος Αθηναίων: Anti-graffiti και λοιπές δράσεις καθαριότητας στον Κολωνό
[Η Ναυτεμπορική]: Δήμος Αθηναίων: Anti-graffiti και λοιπές δράσεις καθαριότητας στον Κολωνό

[Η Ναυτεμπορική]: Δήμος Αθηναίων: Anti-graffiti και λοιπές δράσεις καθαριότητας στον Κολωνό

Φωτογραφία αρχείου

Συνεχίζει τις καθημερινές παρεμβάσεις του στις 129 γειτονιές της Αθήνας ο δήμος Αθηναίων. Αυτή τη φορά συνεργεία της Διεύθυνσης Καθαριότητας προχωρήσαν την Κυριακή σε μια σειρά δράσεων στην περιοχή της πλατείας Σωτήρη Πέτρουλα, στον Κολωνό.

Ειδικότερα, με τον συντονισμό του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Νίκου Αβραμίδη, δύο υδροφόρες, δύο πλυστικά οχήματα κι εργάτες οδοκαθαρισμού πραγματοποίησαν καθαρισμό, αλλά κι αποκαταστάσεις όπου χρειαζόταν στην πλατεία.

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν καινούρια επιδαπέδια καλαθάκια κι αποσύρθηκαν όσα ήταν κατεστραμμένα, όπως ζητούσαν καιρό τώρα οι κάτοικοι της περιοχής. Επίσης, βάφτηκαν τα παγκάκια στην πλατεία, τα επιστήλια καλαθάκια, όπως και οι κολώνες φωτισμού της, ενώ τα ειδικά συνεργεία αφαίρεσαν το γκράφιτι από το μαρμάρινο σιντριβάνι της πλατείας.

«Οι συντονισμένες επιχειρήσεις των υπηρεσιών για αντι-γκράφιτι, καθαρισμό κι αποκατάσταση του πρασίνου αποτελούν βασικό κομμάτι της στρατηγικής του δήμου, που τις επεκτείνει σε όλη την Αθήνα. Στόχος είναι οι ελεύθεροι χώροι της πόλης να μην είναι απλά περάσματα, αλλά ο προορισμός για κατοίκους κι επισκέπτες» αναφέρει ο δήμος Αθηναίων, που επισημαίνει πως και ο ίδιος ο δήμαρχος, Κώστας Μπακογιάννης, φροντίζει σε πολλές περιπτώσεις να είναι παρών στις επιχειρήσεις αυτές, όπως συνέβη και αυτό το Σαββατοκύριακο .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!