Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Δήμος Αθηναίων: Ακόμη 12 ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές
[Η Ναυτεμπορική]: Δήμος Αθηναίων: Ακόμη 12 ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές

[Η Ναυτεμπορική]: Δήμος Αθηναίων: Ακόμη 12 ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Μπρούλιας και ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων Κωστής Μπιτζάνης, παρουσίασαν στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης την ολοκαίνουρια παιδική χαρά, στην πλατεία Σωτήρη Πέτρουλα, στη συμβολή των οδών Λένορμαν και Αλεξανδρείας, στον Κολωνό.

Πρόκειται για μία από τις 12 ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές, οι οποίες σταδιακά παραδίδονται και που θα έρθουν να προστεθούν στις 28 πιστοποιημένες που έχει ήδη παραδώσει ο δήμος Αθηναίων τους τελευταίους 12 μήνες, ανεβάζοντας στον αριθμό σε 40 νέους χώρους διασκέδασης και παιχνιδιού, για τους μικρούς Αθηναίους.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ενεπλάκησαν κατά τη διάρκεια αυτού του έργου. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που σήμερα, παραδίδουμε ακόμα ένα σημαντικό έργο για την πόλη μας, εγκαινιάζοντας ακόμα 12 παιδικές χαρές πλήρως ανακατασκευασμένες και πιστοποιημένες. Για εμάς η ανακατασκευή περισσότερων από 40 παιδικών χαρών το τελευταίο διάστημα, είναι έργο παρέμβαση, απαραίτητο για την ποιότητα της καθημερινότητας των συμπολιτών μας» τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας, ενώ συμπλήρωσε «Οι παιδικές χαρές αποτελούν χώρο συνάθροισης των μικρών πολιτών μας, συμβάλλουν στη κοινωνικοποίησή τους, αποτελούν χώρους ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού από τις σχολικές τους υποχρεώσεις. Σε αυτή την κατεύθυνση, οφείλουμε να τους προσφέρουμε το καλύτερο περιβάλλον από κάθε άποψη και να συμβάλλουμε μέσω αυτού στη γενική διαπαιδαγώγησή τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!