Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Δήμαρχος Ανατ. Σάμου: Να διασφαλιστεί από την Πολιτεία η έννομη τάξη στο νησί
[Η Ναυτεμπορική]: Δήμαρχος Ανατ. Σάμου: Να διασφαλιστεί από την Πολιτεία η έννομη τάξη στο νησί

[Η Ναυτεμπορική]: Δήμαρχος Ανατ. Σάμου: Να διασφαλιστεί από την Πολιτεία η έννομη τάξη στο νησί

«Η συντεταγμένη Πολιτεία, διά των οργάνων της, να πράξει τα νόμιμα, προκειμένου να διασφαλιστεί η έννομη τάξη και η ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ανατολικής Σάμου» ζητεί ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, μετά και τα νέα έκτροπα το πρωί της Πέμπτης γύρω από το ΚΥΤ , στο Βαθύ. Παράλληλα, συνιστά σε όλους ηρεμία.

Ειδικότερα, σε σχετικό μήνυμά του ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου αναφέρει πως «μετά και τα σημερινά εκτεταμένα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην πόλη μας, από πρόσφυγες και μετανάστες, σταθερή προτεραιότητα του δήμου μας είναι η διασφάλιση των δικαιωμάτων της ασφάλειας, της υγείας, της ιδιοκτησίας και της ποιότητας ζωής των μονίμων κατοίκων και των επισκεπτών του δήμου μας, πάντα μέσα στα πλαίσια του νόμου.

Παρ’ όλη την προσπάθεια αποσταθεροποίησης, η κοινωνική συνοχή, η ενότητα και η σύμπνοια των πολιτών θα επικρατήσουν.

Καλούμε τους πολίτες του δήμου, οι οποίοι έχουν εκφράσει όλα αυτά τα χρόνια την συμπαράστασή τους στους πρόσφυγες-μετανάστες, να επιδείξουν νηφαλιότητα, ηρεμία και σύνεση και τη συντεταγμένη πολιτεία, διά των οργάνων της, να πράξει τα νόμιμα, προκειμένου να διασφαλιστεί η έννομη τάξη και η ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ανατολικής Σάμου.

Το μέλλον του νησιού μας θα διασφαλιστεί» τονίζει ο κ. Στάντζος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!