Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογήθηκε ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος
[Η Ναυτεμπορική]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογήθηκε ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος

[Η Ναυτεμπορική]: Δίκη Χρυσής Αυγής: Απολογήθηκε ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος

Με την απολογία του πρώην βουλευτή Λάρισας της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, κατηγορούμενου για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, συνεχίστηκε η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Με την έναρξη της απολογίας του, ο πρώην βουλευτής δήλωσε αθώος, λέγοντας ότι δεν υπάρχει κάποιος που να τον κατονομάζει, αλλά ούτε συμμετείχε σε κάποιο επεισόδιο.

Ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2015 κι ενώ διεξαγόταν ανάκριση για την υπόθεση, υποστήριξε ότι είχε πλήρη άγνοια για τις έκνομες πράξεις στελεχών του κόμματός του, ενώ ισχυρίστηκε ότι πρώτα εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές του 2012 και μετά γνώρισε τον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο.

- Πρόεδρος: «Το θεωρειτε λογικό ότι γνωρίσατε τον γενικό γραμματέα μετά την εκλογή σας; Δεν σας ενδιέφερε να γνωρίσετε τον αρχηγό του κόμματος;».

- Κατηγορούμενος: «Δεν είχα την εμπειρία. Με ενδιέφερε για το εθνικό συμφέρον. Μετά τον Μάιο του 2012, μόλις εκλεγήκαμε, τον γνώρισα. Προσωπική επαφή δεν είχαμε νωρίτερα».

Όπως είπε στην απολογία του, οδηγήθηκε στην ανεξαρτητοποίησή του μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και την επίθεση κατά συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.

«Υπήρχε μία είκονα ότι ήταν προβοκάτσια, ότι κάποιος παρείσφρησε στο κίνημα μέσα για να γίνει αυτό το συμβαν» είπε, προσθέτοντας ότι όλοι μετά τη δολοφονια Φύσσα ήταν σκεπτικοί.

- Κατηγορούμενος: «Ήταν ένα θέμα τρομακτικό κι όλοι έλεγαν ότι κάποιος μπήκε στο κίνημα για να κάνει ζημιά».

- Πάρεδρος: «Ήταν μόνο προβοκάτσια; Και η πολιτική ευθύνη που ανέλαβε ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος;».

- Κατηγορούμενος: «Αυτό έγινε πολύ πιο μετά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!