Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Δίκη Χ.Α.: «Ανθρωποκτόνος ο σκοπός της επίθεσης» στο Πέραμα
[Η Ναυτεμπορική]: Δίκη Χ.Α.: «Ανθρωποκτόνος ο σκοπός της επίθεσης» στο Πέραμα

[Η Ναυτεμπορική]: Δίκη Χ.Α.: «Ανθρωποκτόνος ο σκοπός της επίθεσης» στο Πέραμα

Για «σχεδιασμένη και συντονισμένη επίθεση με σαφή ανθρωποκτόνο σκοπό» έκανε λόγο κατά την κατάθεσή του στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο ηλεκτροσυγκολλητής στη Ζώνη Μιχάλης Βαξεβάνης.

«Σε κλείνει μια ομάδα, τάγμα εφόδου, δηλώνει Χρυσή Αυγή, στοχεύει το κεφάλι ξεκάθαρα, φέρουν όπλα που δεν είναι συνηθισμένα, δεν είναι σκέτα ξύλα, έχουν μέταλλα, ελάσματα. Αν θέλει κάποιος απλώς να σε χτυπήσει, σε πλακώνει στις μπουνιές. Ήθελαν αίμα» είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας περιγράφοντας τι έγινε, τα μέλη του ΠΑΜΕ δέχθηκαν την επίθεση στο Πέραμα το 2013.

Ο κ. Βαξεβάνης υποστήριξε ότι μεγαλοεργολάβοι έβαλαν «μπροστά» τη Χρυσή Αυγή για να «καθαρίσουν» τη Ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, ενώ αναφερόμενος στην επίθεση είπε:

«Είδαμε δυο ομάδες ατόμων να έρχονται, περίπου 20-25 άτομα κάθε ομάδα, ενήλικοι, άνδρες, βαστούσαν καδρόνια, ξύλα, σχεδόν όλοι. Μου έκαναν εντύπωση, προσωπικά, αυτοί που φορούσαν κράνη και βαστούσαν καδρόνια. Κάποιοι ήταν γυμνοί από τη μέση και πάνω… Είχαν ταχύ βήμα, μας περικύκλωσαν και άρχιζα να βρίζουν. Μας είπαν να φύγουμε, ‘’εμείς οι Χρυσή Αυγή κάνουμε κουμάντο πλέον εδώ’’.  Όταν ο Πουλικόγιαννης του είπε ότι κάνουμε κάτι νόμιμο, έγινε το πέσιμο. Χατζηδάκης, Πανταζής, ήταν οι δυο μπροστά, και δίπλα στον Πανταζή, ο Αντωνακόπουλος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!